Søg

Nu gælder det: Pokalkamp fredag i SE Arena

Per Jessen, 15. september 2016, kl. 19:24

Træningskampene er overstået, og nu starter sæsonen endelig op. Rødovre Mighty Bulls er modstander fredag kl. 19.30 i SE Arena, når det gælder kvartfinalen i pokalturneringen Metal Cup.

– Vi har spillet otte preseason-kampe, hvor resultatet ikke har været i fokus. Jeg kan mærke, at spillerne ser frem til at komme til at spille nogle kampe, hvor der er noget på højkant. Det må man sige, at det er, når der tale om pokalkampe, hvor taberen efter to kampe er ude af turneringen, siger cheftræner Dan Ceman.

Det gælder om at få et godt udgangspunkt med fra fredagens hjemmekamp. Allerede lørdag kl. 19.00 er der returkamp i Rødovre, og den samlede vinder går videre til semifinalerne. Målscoren for de to kampe lægges sammen, og derfor vil der heller ikke blive spillet overtid ved uafgjort i den første kamp.

Rødovre Mighty Bulls har allerede været i aktion i Metal Cup, mens SønderjyskE var oversiddere. De spillede sig i kvartfinalen med en 3-1-sejr hos Gentofte Stars. Cheftræner er igen Jesper Duus, der råder over et skøjtestærkt mandskab med mange stærke danske spillere og fire udlændinge. Backen Kevin Montgomery har dog været skadet i hele preseason.

Hos SønderjyskE har skader desværre også været et tema. Det bliver spændende at se, hvor mange spillere får officiel SønderjyskE-debut. Hele 11 nye spillere er der i truppen. Kampen giver også debut til de nye hummel-trøjer, der ankom sidste uge.

Foto: A. Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus