Søg

Fuld fokus på Odense

Jesper Klitgaard, 11. november 2019, kl. 16:38

SønderjyskE har haft godt en uges pause fra kampprogrammet, men fra tirsdag aften står den igen på metalliga, før der venter en hård weekend med Continental Cup Semifinale.

Her kan SønderjyskE spille sig i en europæisk finale, men det faktum fylder ikke ret meget hos spillerne før tidligst onsdag morgen.
Først kommer Odense Bulldogs nemlig på besøg, og selvom holdet fra Fyn ligger sidst med kun 1 sejr i regulær spilletid, så venter der drengene en hård opgave. Fynboerne kan generelt ikke lide at tabe,  og især da ikke til SønderjyskE, så derfor skal der være fuld fokus fra kampens start, hvis ikke Odense skal tage sæsonens anden sejr.

Der er dog også høj koncentration hos spillerne, der kun har øjnene rettet mod tirsdagens kamp, og Daniel Galbraith har opskriften klar:
– Vi skal ud og arbejde ekstremt hårdt. Vi ved at Odense har en rigtig god arbejds-moral og vi skal som minimum matche den i alle 60 minutter, lyder det indledningsvis fra backen, der igen understreger, at SønderjyskE ikke tænker på weekendens tre kampe, og ej heller har trænet anderledes op til weekenden:
– Vi har ikke trænet noget konkret som sådan, vi har gået igennem lidt af alt i løbet af pausen, og lige nu har vi fuldt fokus på ligaen og så må Continental cup vente til efter tirsdag, afslutter Galbraith

Han og de andre spiller i lyseblåt kan ses Tirsdag aften i Frøs Arena i Vojens. Her bliver første puck smidt kl 19:00, så mød op og støt med alt hvad I har.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus