Søg

Frederikshavn-kamp venter i aften i Frøs Arena

Per Jessen, 12. januar 2021, kl. 14:37

SønderjyskE tager i aften, 12. januar, imod Frederikshavn White Hawks. Der er kampstart kl. 19.00, og kampen kan ses via stream.

Det var lidt op og ned for SønderjyskE i weekenden. En dårlig kamp hjemme mod Herning Blue Fox fredag aften blev afløst af en rigtig fin udekamp hos Herlev Eagles og en fin 4-2-sejr. En god holdpræstation skal igen bane vejen for point.

– Vi kender Frederikshavn og ved, at de kommer hårdt ud fra start. Vi skal være klar, og vigtigst af alt så skal vi fortsætte med at spille som et hold. Alle skal løfte i flok, og det selvom vi forhåbentlig er tæt på at få lidt flere af de skadede spillere tilbage på holdkortet, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Til kampene mod Herlev manglede SønderjyskE syv stamspillere, men flere af dem er i spil til et comeback i aften eller på søndag, hvor turen igen går til Herlev. Inden aftenens kamp er der blomster til Steffen Frank, som har rundet 550 kampe. Dermed har han også overhalet John Lund (549), og kun Jan Jensen (756), Mads Lund (803) og Kim Lykkeskov (811) er foran ham på klubrekordlisten.

Hovddommerne til aftennes kamp er Kenneth A. Nielsen og Niclas B. Lundsgaard.

Link til kampprogram: http://www.issuu.com/e-sider/docs/sonderjyskeishockey_21p2_45915?mode=embed

Link til stream https://metalligaen.dk/nyheder/stream-sonderjyske-frederikshavn-wh/


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus