Søg

Fredagsudflugt til hundehuset

Jesper Klitgaard, 14. februar 2020, kl. 12:03

Der er dømt fredagsbrag, når SønderjyskE indleder weekenden med et besøg hos Odense Bulldogs. Når de to hold mødes, bliver det ofte kampe, hvor intensiteten er i den høje ende af skalaen, og fredagens opgør kunne nemt gå hen at blive endnu en gentagelse af den præmis.

Hjemmeholdet havde et mildest talt ringe efterår, men har siden juletid haft en formkurve, som peger opad. Mange flotte sejre har fulgt Eskesen og Co, men desværre for dem, nok for sent til at nå den forjættede 8. plads, som giver adgang til slutspillet.
Det får dog ikke holdet fra Fyn til at give op, og da slet ikke når modstanderen hedder SønderjyskE.

Derfor kan Mario Simionis tropper igen forvente hård modstand, og der skal arbejdes hårdt for at få point med hjem til Sønderjylland. Spillerne viste dog i kampen mod Esbjerg i tirsdags, at det med at kæmpe hårdt igennem samtlige 60 minutter, er en evne der ligger dybt forankret i truppen. En tæt kamp blev først afgjort i de sidste par minutter, og det gav tre dejlige point i kampen om top-placeringerne i den danske liga.

Spillerne har, trods sejren, dog stadig fokus på facetter der skal optimeres, især med tanke på det kommende slutspil:
– I forhold til kampen mod Esbjerg skal vi prøve at spille alle 60 min, og ikke få de små udfald hvor vi ikke holder os til vores system, lyder det fra Daniel Madsen, som ser frem til lokalopgøret:
– Jeg tror det bliver en tæt kamp. Odense har vist de godt kan spille god hockey og bestemt ikke bare er et hold man vinder mod, analyserer angriberen.

Han og de andre lyseblå spillere vil være klar til start kl 19:30, og det kunne være skønt at have så mange af jer fantastiske supportere på plads til at støtte drengene, så SE’s vi?

Arkivfoto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus