Søg

Fredagshockey på vestegnen

Jesper Klitgaard, 15. august 2019, kl. 20:37

SønderjyskE fik en god start på træningskampene og sæsonen generelt, da de i tirsdags vandt med 3-2 i Aalborg efter forlænget spilletid. Ikke alene var det rart at starte med at vinde, men hvad der var mere vigtigt var, at spillet, set i lyset af hvor lidt spillerne har trænet sammen, viste gode takter.

Derfor skal der bygges på og gerne ses lige så godt spil, når SønderjyskE drager et smut til Rødovre og den københavnske vestegn, hvor de lokale tyre agerer værter.
Rødovre møder op til kampen med frisk kamperfaring i skøjterne, idet de spiller deres første træningskamp torsdag aften mod Rungsted. Derfor er det heller ikke resultatet som helhed der vil komme i første række, men for begge mandskaber gælder det at få pudset spilsystemerne af, og få lidt mere speed i benene, efter at trænet hårdt fysisk de sidste par uger.

Steffen Frank, der gjorde en god figur i tirsdagens kamp, og scorede det første af forhåbentligt rigtigt mange mål denne sæson, har også fredagens fokus klart for øje:

– Fokus er vi skal bygge videre på det, vi er startet på i sidste uge. Vi skal hele tiden forbedre vores system og få de nye til at lære det. Jeg synes også vi kan tage meget med fra Aalborg kampen, som var den første, og hvor vi gjorde det godt i forhold til, at vi kun havde været på is i 1 uge, lyder det fra Frank

Vi følger op på kampen, og husk at der på tirsdag er spillerpræsentation i Frøs Arena, når Esbjerg kommer på besøg

Arkiv foto: A-Stollig

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus