Søg

Fredagen bød på snævert nederlag

Jesper Klitgaard, 21. februar 2020, kl. 21:46

SønderjyskE fik ikke den ønskede sejr, da de efter en lidt rodet og intens affære tabte med 1-2 til Rungsted Seier Capital. De små ting lykkedes ikke som i aften, men SønderjyskE beholder andenpladsen, da Herning også tabte

Det blev en tæt første periode, hvor der ikke blev skabt de helt åbne chancer fra nogen af holdene. Set over hele perioden var det SønderjyskE, som var mest i puckbesiddelse, og som derfor også havde de største muligheder.

Kampen startede ud i ganske højt tempo fra begge mandskaber, og hvor hjemmeholdet havde overtaget de første par minutter. De fik dog ikke for alvor testet Nikolaj Henriksen, og SønderjyskE overtog langsomt spillet. Det gav de største chancer til de lyseblå, hvor to gange Daniel, Nielsen og Madsen, begge havde mulighederne for at score kampens første mål.

Billedet havde ændret sig en del efter første pause-the. Hjemmeholdet var klart mest i puckbesiddelse og fik også skabt de største muligheder. SønderjyskE havde til tider svært at få pucken fornuftigt ud af egen zone.
Godt nok fik SønderjyskE kortvarigt momentum, men det var hjemmeholdet som første gang fik nettet til at blafre, da Shane Hanna sendte pucken i det korte hjørne i overtal. Det skulle også blive til en føring på 2-0 til hjemmeholdet, da Simon Frederiksson udnyttede en udvisning til Mike Little, som ikke går over ikke historien som verdens største svinestreg.

Dermed var det op af bakke for SønderjyskE, men Rasmus Lyø sendte med et projektil af et skud udeholdet tilbage i kampen. Kort efter fik SønderjyskE til-spillet sig gode muligheder i overtal, men ind kom pucken ind ikke.
Kort efter fik Frederik Bjerrum  en tackling til hovedet, men dommernes fløjte forblev tavs, og resten af kampen blev en lidt intens og frustrerende affære.
Det lykkedes ikke SønderjyskE at få udlignet, og dermed kunne hjemmeholdet tage de tre point. Heldigvis for SønderjyskE, så vandt Esbjerg i Herning, og dermed beholder SønderjyskE andenpladsen weekenden over

Kampen i tal: Rungsted Seier Capital – SønderjyskE 2-1 (0-0,1-0,1-1)
37:16  1-0  Shane Hanna (Olsson) pp1
41:20  2-0 Simon Frederiksson (Moore, Lucia) pp1
49:9  2-1  Rasmus Lyø (Lund, Little

Udvisninger:
Rungsted Seier Capital: 3 x 2
SønderjyskE: 6 x 2 + 1 x 10 (Lane)

Tilskuere: 1062 i Bitcoin arena

Arkivfoto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus