Søg

Fredagen åbner med et brag

Jesper Klitgaard, 10. januar 2020, kl. 9:39

Så er det endelig finaletid. Nu gælder det! I aften tager SønderjyskE nemlig hul på finalerunden i Continental Cup, og det sker mod et af de hold, der af mange regnes for at være favorit til at kunne løfte trofæet på søndag, nemlig Nottingham Panthers.

Dem kender SønderjyskE ganske godt, for de to hold mødtes i semifinalerunden i november måned i Vojens. Her blev det til en engelsk sejr på 4-2, hvor det dog var englænderne der havde alt at spille for, idet SønderjyskE allerede var kvalificeret til finalerunden.

Det blev dagens modstander så også, og derfor står de to hold overfor hinanden igen. Panterne, der for nuværende indtager en delt 3.plads i EIHL, kommer med et stærkt hold til weekenden, og vil  ligesom sidst, spille hurtigt og fysisk.

Det ville måske få nogle til at ændre i ens egen måde at spille ishockey på, men sådan forholder det sig ikke:
– Så vidt som muligt skal vi ikke ændre på den måde vi spiller på. Det vil være forkert, når vi har spillet på den måde vi gør i de sidste 4-5 måneder. Når det er sagt, så møder vi hold vi ikke rigtig kender, så derfor går vi nok ind til kampene med et lidt andet mindset, men vi vil så vidt det er muligt holde os til vores gameplan, lyder det fra Steffen Frank.

Vi håber selvfølgelig at så mange af jer som muligt kommer og støtter op om SønderjyskE. Husk, der er stor fanzone i Frøs Arena. Efter kampen er der happy hour og trøjeauktion.

Kampen starter kl 19.30 og billeterne kan købes her: https://billetto.dk/users/sonderjyske-ishockey

FREDAG DEN 10. JANUAR 2020
Kl. 16.00 Neman Grodno – Cracovia Krakow
Kl. 19.30 SønderjyskE – Nottingham Panthers
* Dørene åbner kl. 15.00 – fanzone åbner kl. 18.00
** Happy hour efter sidste kamp indtil kl. 23.00


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus