Søg

Fredag går turen nordpå

Jesper Klitgaard, 5. oktober 2017, kl. 20:02

SønderjyskE’s ishockeyspillere hopper fredag middag i bussen og sætter kursen stik nord, hvor Frederikshavn Whitehawks har indbudt til kamp i metalligaen. Hjemmeholdet fik en god optakt til kampen, da de tirsdag aften vandt med 7-3 over Herlev, og må derfor formodes at stille op med selvtilliden i orden.
SønderjyskE møder også op med succes i bagagen, idet holdet fik en god sejr over Hvidovre, hvor især det offensive aspekt fik lov at udfolde sig med hele otte scoringer. Helt så vildt tror cheftræner Dan Ceman ikke det bliver når de to hold krydser stave.
– Vi har altid haft for vane at spille meget tætte kampe mod Frederikshavn igennem mange sæsoner nu, så derfor tror jeg også det bliver en meget tæt kamp igen og en “low-scoring” en af slagsen, fortæller Ceman, som synes at begge hold har haft en opstart på sæsonen som kan sammenlignes med hinanden.
– De har måske ikke fået helt den start de håbede på, og de havde en kamp meget lig vores i Tirsdags som de også kom sejrrigt ud af. Det betyder at det er to hold som møder op uden helt så meget pres på skuldrene og begge hold fik gang i målscoringen, efter ikke at have scoret så mange mål i sæsonen indtil nu, kommer det analyserende fra cheftræneren.

Dan Ceman, som også imorgen stiller op uden Mads Lund, Søren Dau og Daniel K. Hansen, har også gjort sig klart hvordan han ønsker at spille, når hans mandskab formentlig kommer under pres fra kampens start.
– De vil uden tvivl komme ud og angribe os fra kampens start. De har ikke spillet på hjemmebane et par kampe nu, så de vil selvfølgelig gerne ud og vise deres publikum hvad de kan. Vi vil gerne spille smart udebanehockey de første fem-ti minutter, for derefter at arbejde os ind i kampen og forsøge at vende kampen til vores fordel, lyder det afsluttende fra Ceman.

Kampens første puck bliver smidt imorgen aften kl 19:30, og kan ses på tv2sport. Så drop disneyshow og vild med dans og støt de sønderjyske ishockeydrenge i kampen om at få de tre point med hjem!


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus