Søg

Fredag aften gælder det

Jesper Klitgaard, 31. oktober 2019, kl. 19:41

SønderjyskE har et skud i bøssen for at sikre sig adgang til Final4. Fredag aften gælder det nemlig endnu et opgør i det nordjyske, når Frederikshavn Whitehawks bliver den direkte modstander i kampen, om at sikre sig adgang til kampene om sæsonens første pokal.

Nordjyderne lignede indtil for et par kampe siden en næsten sikker deltager i Final4, men et par halvdårlige resultater har bragt Mathias Mølgaard og Co midt ind i kampen om de tre resterende pladser, efter Aalborg Pirates var første mandskab til at spille sig ind i final4 weekenden.

Netop Aalborg var her og der og alle vegne, da SønderjyskE gæstede Gigantium i tirsdags, og måtte forlade isen med et nederlag på 1-5 til et godt spillende hjemmehold. Derfor skal der formentlig en sejr til, før SønderjyskE kan opfylde et af sæsonens mål, nemlig at få adgang til final4.

Spillet skal forbedres, og holdet har trænet hårdt de sidste par dage, og Daniel K. Hansen har en god fornemmelsen i maven, inden han og holdet sætter sig i bussen for at køre den lange tur mod nord:
– Først og fremmest skal vi have lukket af bagude, og kan vi gøre det, er jeg ret så sikker på at målene også nok skal komme i den anden ende, lyder det kortfattet fra backen.

Kampens første puck bliver smidt kl 19:30 og vi følger op på den her på siden.

Arkivfoto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus