Søg

Frank Flænsede Fiskerne

Jesper Klitgaard, 11. februar 2020, kl. 21:17

Det var som altid hæsblæsende, da SønderjyskE igen dystede mod de lokale rivaler fra Esbjerg. Gæsterne havde overtaget i flere sektioner af kampen, men SønderjyskE vendte billedet, personificeret af en storspillende Steffen Frank, der med 1 mål og tre assist var med i stort set alle mål.

Der var inden kampen talt lidt om rust i benene hos spillerne efter den lange pause, men det havde begge mandskaber tilsyneladende glemt alt om. Der var ihvertfald fart over feltet og godt med intensitet i begge ender af banen, uden dog at det var de helt store chancer som blev produceret.

Der skulle et overtal til Esbjerg før chancerne og målene kom til. Mod forventning var det holdet i undertal, SønderjyskE, som scorede aftenens første mål, da Mads Lund omsatte en friløber iskoldt, men publikum var knapt stoppet med at glæde sig, før Esbjerg satte udligningen ind efter et klumpspil foran Nicolaj Henriksens mål.

Glæde i Esbjerg lejren, men den forstummede hurtigere  end dug for solen, for Steffen Frank afsluttede et fornemt sololøb, med at kline pucken helt op i det lange hjørne. Flot mål af Frank, som igen i dag gik forrest når det gjaldt vilje og gejst.

Gæsterne lagde efter målet et større pres på hjemmeholdet, og det gav pote med godt fem minutter tilbage af perioden. Flere returer endte med en løs puck foran mål, og Nicolaj Henriksen var prisgivet.

Det var dog gæsterne, der i den midterste periode, virkede skarpest, og SønderjyskE defensiven havde, en for dem, høj fejlmargin i afleveringerne, hvilket gav flere store muligheder til Esbjerg.
Det var da også dem, der midtvejs i kampen bragte sig foran med 2-3, da de udnyttede forvirringen efter en situation, hvor Daniel Galbraith var blevet nedlagt i eget felt, men dommernes fløjte forblev tavse.

Det virkede derfor en smule op ad bakke for de lyseblå, men et overtal til SønderjyskE ændrede billedet for et øjeblik. Daniel Nielsen lagde en maskeret pasning fra en position bag ved mål, og den sendte Josh MacDonald godt i nettet ved første stolpe.
Det gav kampen nyt liv, og den bølgede atter frem og tilbage, med gode muligheder til begge mandskaber, der dog ikke kunne score flere mål i anden periode.

Esbjerg lagde igen trykket på SønderjyskE, da tredie periode begyndte. De lyseblå havde dog rimeligt styr på de defensive aspekter, og udover et lidt tilfældig puck som ramte Nicolaj Henriksen på hjelmen, var det småt med store chancer til nogen af holdene.

Derfor måtte der også endnu en overtalssituation til for at ændre på måltavlen. SønderjyskE fik stillet godt op i powerplay, og efter et par halve chancer, kunne Daniel Nielsen vippe pucken over Seldrups målskinne til 4-3.
Det gav naturligvis Esbjerg en anelse travlt, men MacGregor Sharp sendte pucken i det tomme net til en skøn, skøn sejr over Esbjerg.

 

Kampen i tal: SønderjyskE – Esbjerg Energy  5-3 (2-2,1-1,2-0)
09:12  1-0  Mads Lund  (Lane) SH1
09:48  1-1  Zack Pochiro (Weylcha) pp1
10:31  2-1  Steffen Frank (Sharp)
14:44  2-2  Zack Pochiro (Downing, Brown)
28:13  2-3 Travis Brown (Ahlberg)
31:35  3-3  Josh MacDonald (Nielsen, Frank) pp1
56:38  4-3  Daniel Nielsen (Mäkinen, Frank) pp1
59:04  5-3  MacGregor Sharp (Bjerrum, Frank)

Udvisninger:
SønderjyskE: 3 x 2
Esbjerg Energy: 5 x 2

Tilskuere: 4123 i Frøs Arena i Vojens

Foto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus