Søg

Frank: Der er højspænding i luften

Per Jessen, 29. januar 2021, kl. 15:52

Steffen Frank har vundet mere end de fleste ishockeyspillere, men derfor er man altid spændt inden en semifinale i pokalturneringen, Metal Final4 Cup. Vi fik en snak med ham inden dagens kamp mod Rungsted Seuer Capital.

– Den dag jeg ikke er spændt mere, så stopper jeg med at spille ishockey. Det er de her kampe, som man glæder sig til. Vi kom allerede i går og har fået en lille tur ud af det. Alle glæder sig til at komme i aktion, og jeg er absolut ikke mæt af titler, siger Steffen Frank med et stort smil.

Hans CV tæller fem DM-titler, tre pokalmesterskaber og en triumf i Continental Cup. Lørdag kan han vinde sin tiende titel, men det kræver i første omgang, at Rungsted Seier Capital bliver besejret i semifinalen, men det bliver ikke let. Imponerende syv sejre på stribe har sjællænderne hentet og i det tidsrum scoret vanvittige 42 mål.

– Selvfølgelig har vi en tro på vi kan vinde. Vi står med et godt udgangspunkt, hvis vi spiller, som vi gjorde sidste fredag i Herning. Det gælder om at alle stempler ind, og vi gør alle de små ting rigtigt. Alle er spændte og måske lidt nervøse , men det skader ikke. Det gælder bare om at finde det rette spændingsniveau, siger Steffen Frank.

Kampen kan ses direkte på TV 2 Sport. Hoveddommerne er Jens Christian Gregersen og Martin Theiltoft Christensen, og en af de to kaster den første puck kl. 17.00.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus