Søg

Forrygende finalefest i Frøs Arena

Jacob Ravn, 8. januar 2020, kl. 12:00

Der er forventninger om en forrygende finalefest i Frøs Arena i Vojens, når finalen i Continental Cup for første gang afvikles i Danmark. SønderjyskE Ishockey sætter alle sejl for at sikre en suveræn kulisse.

Der bliver skrevet ishockeyhistorie, når SønderjyskE Ishockey er værter for finalen i Continental Cup.

Det er første gang, at finalen i en europæisk klubturnering skal afvikles i Danmark, så de danske ishockeyfans kan se frem til en forrygende hockeyfest i Vojens og omegn, når Frøs Arena fra fredag den 10. til søndag den 12. januar danner rammen om finalestævnet.

Her skal SønderjyskE Ishockey op mod engelske Nottingham Panthers, hviderussiske Neman Grodno og polske Cracovia Krakow, og især englænderne kommer til at bidrage godt til festen, da det forventes, at de kommer med op mod 500 fans til kampene i Vojens.

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen glæder sig til, at Sønderjylland i weekenden skal vise resten af ishockeyeuropa, hvordan man skruer en god finalefest sammen.

– Det er kæmpe stort, at vi skal være værter for en stor europæisk finale, og vi glæder os til at tage imod en masse glade og forventningsfulde fans. Vi var også stolte af at være værter for semifinalerunden i november, men det her er altså en europæisk finale, og det er første gang, at det afvikles i Danmark, så det er kæmpe stort for os og en fantastisk oplevelse for de danske ishockeyfans – især dem med lyseblåt hjerte, siger Klaus Rasmussen.

SønderjyskE Ishockey har mange gange spillet for fulde huse i Frøs Arena, og der er blevet afviklet landskampe, OL-kvalifikation og Champions Hockey League-kampe, men finalestævnet bliver noget helt særligt.

– I denne weekend kigger hele ishockeyeuropa på Vojens, og det får en helt særlig bevågenhed. Der er knoklet i kulissen for at sikre en perfekt finaleweekend, og de frivillige gør et ekstraordinært stort stykke arbejde, som vi ikke kan rose nok. Vores fantastiske fans kommer til at sætte en flot ramme om kampene, og så håber jeg, at frivillige, fans og sponsorer bliver belønnet med en europæisk medalje for den store opbakning, siger Klaus Rasmussen.

SønderjyskE Ishockey blev i 2011 det første danske hold, der hentede en medalje i en europæisk klubturnering, da holdet vandt bronze i Minsk, og sportschef Kim Lykkeskov håber på mere metal her ni år senere.

– Den får i hvert fald fuld gas i de her kampe. Nu har vi nået finalen, og så stiller vi op for at vinde. Vi går efter at vinde en medalje – så må vi se, hvad karat det bliver. Det bliver en helt enestående oplevelse at spille en europæisk finale på hjemmebane, og der kommer en fed kulisse i Frøs Arena, siger Kim Lykkeskov.

Neman Grodno og Cracovia Krakow spiller åbningskamp fredag 16.00. Klokken 19.30 tager SønderjyskE imod Nottingham Panthers.

Der er solgt masser af billetter til finalestævnet, men der er fortsat mange at få – klik her for at købe billet.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus