Søg

Fuld fokus på fredagens opgave

Per Jessen, 31. marts 2016, kl. 23:56

SønderjyskE tager fredag aften imod Esbjerg Energy i en “vind eller forsvind-kamp”. Skal de lyseblå i endnu en DM-finale, så er kravet i første omgang en sejr.

SønderjyskE er bagud 1-3 i kampe, men cheftræner Dan Ceman har fuld fokus på fredagens opgave. Kan den kamp vindes, så flyttes presset over på Esbjerg, der vil have hjemmebane søndag og næppe have den store lyst til at komme til SE Arena tirsdag til en altafgørende kamp.

– Vi fokuserer kun på fredagens kamp. Drengene tror på, at opgaven kan løses. Vi spillede rigtig godt i sidste hjemmekamp, og med vores fantastiske publikum i ryggen, så har vi alle muligheder for at vinde den kamp, siger Ceman.

To gange har SønderjyskE tabt i overtid i Esbjerg, mens den seneste hjemmekamp blev vundet med sikre 4-1. Marginalerne har hidtil ikke ligefrem været med SønderjyskE, og samtidig har en række spillere været småskadet.

Antti Hölli scorede to kampe i træk, men fik kun et enkelt skift i Esbjerg. Finnen meldes i bedring og er derfor klar til fredagens opgør. På backfronten er Anders Overmark tvivlsom med en skade kategoriseret som “lower body”. Nikolaj Carstensen fik comeback i onsdagens finalekamp i 1. Division, men er plaget af sygdom og meldes også tvivlsom.

Husk, at dørene åbner kl. 18.00 med livemusik og happy hour. Kampstart er kl. 19.30 og efter kampen er der trøjeauktion på de sorte udebanetrøjer og en håndfuld CHL-trøjer fra sidste sæson. De sorte trøjer udleveres først efter sæsonens sidste kamp, og forhåbentlig har vi en del kampe tilbage endnu.

KAMPSPONSOR:
Jyske_Bank.svg


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus