Søg

Flotte tre point på øen

Jesper Klitgaard, 4. januar 2020, kl. 9:53

SønderjyskE fortsatte deres gode spil og pointhøst, da de i den direkte duel om trediepladsen, besejrede Rungsted Seier Capital og indledte dermed året lige så godt som de sluttede det gamle.

Kampen var næsten kun sat i gang, da Justin Maylan erobrede pucken fra Rungsteds Willie Raskob, og elegant passerede Thomas Lillie i Rungsted-målet. Det gav en god ro på spillet for gæsterne, og det blev kun bedre, da Martin Eskildsen kunne følge op på returen i overtal, og bringe de lyseblå foran med to.

Her var der ikke engang spillet ti minutter af kampen, og herefter kunne Sharp og Co. spille en smule mere afventende, og lade hjemmeholdet tage teten.
Det kastede en enkelt reducering af sig, men Kasper Diedrichsen kunne med sit første mål for SønderjyskE, udbygge føringen lidt over midtvejs i kampen. Stort af den unge spiller, som sendte et skud af sted fra distancen, og med en enkelt afretning strøg den sorte skive ind bag Lillie, til endnu en to måls føring til SønderjyskE.

Hjemmeholdet fik reduceret kort før periodens udløb, men SønderjyskE holdt stand fra starten af sidste periode, og Phil Lane kunne punktere kampen med sin scoring til 4-2 og til allersidst kunne Frederik Bjerrum lukke kampen i tomt mål.

Holdet viste sublimt udebanehockey, og fik den ønskede start på 2020. Det betyder også Mario Simionis tropper kravlede op på trediepladsen, med samme pointantal som Esbjerg og Rungsted. Alle point er vigtige i øjeblikket, for den danske liga er tæt som aldrig før, eksemplificeret ved at der kun er 7 point mellem nummer to og nummer syv.

Spillerne har nu et par dage til at få trænet til den næste opgave, som er Rødovre Mighty Bulls på udebane. Den kamp har vi selvfølgelig meget mere om når den nye uge begynder.

Kampen i tal: Rungsted Seier Capital – SønderjyskE 2-5 (0-2,2-1,0-2)

07:01 0-2 Martin Eskildsen (ass. Lund, Førster) PP
27:55 1-2 T.J. Moore (ass. Boysen, Schulze)
34:23 1-3 Kasper Diedrichsen (ass. Bjerrum, D.Nielsen)
39:59 2-3 Marcus Olsson (ass. R.T.Andersson, Hanna) PP
57:19 2-4 Phil Lane (ass. Lund, Maylan)
59:20 2-5 Frederik Bjerrum (ass. D.Nielsen, Sharp)
Udvisninger:
Rungsted Seier Capital: 3 x 2
SønderjyskE: 5 x 2

940 tilskuere i Bitcoin Arena.

Arkivfoto: Svend-Erik Boysen, sebfoto.dk


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus