Søg

Flotte takter i førstedagsgildet

Per Jessen, 12. august 2016, kl. 23:09

SønderjyskE spillede en flot kampe mod det finske ligahold Vaasan Sport fredag aften. SønderjyskE viste lovende takter i et snævert 1-2-nederlag mod de finske favoritter. De to hold mødes til andendagsgildet lørdag kl. 15.15 i SE Arena.

Der løb mange nye ansigter på isen foran mere end 1.200 tilskuere i SE Arena. En af dem var Kristian Jensen, der kun skulle bruge en periode på at score sit første mål i den lyseblå trøje. Finnerne pressede på i overtal, og kort efter Jensen kom ud af udvisningsboksen modtog han pucken fra Daniel Galbraith, der efter kampen indrømmede, at afleveringen mest af alt var en clearing. Det tog unge Jensen sig ikke af, og fynboen, der kommer fra et ophold i svensk juniorhockey, scorede alene med målmanden med et godt placeret skud ved venstre stolpe.

Det var faktisk helt fortjent, at SønderjyskE førte 1-0 efter første periode. Kim Lykkeskov og Harrison Reed havde andre gode muligheder inden den første pause. Det var dog som om, at finnerne kom med et helt andet gear i anden periode, hvor Joni Myllykoski til tider blev bombarderet af sine finske landsmænd. To gange måtte Myllykoski hente pucken ud af nettet i midterperioden, men så blev stormen redet af.

I tredje periode fik SønderjyskE igen bedre greb om kampen, og var det ikke for en del udvisninger i slutfasen, så var udligningen måske kommet. Finnerne tacklede til tider videre selv efter fløjten fra de tyske dommer var lydt, og der venter med sikkerhed en intens kamp lørdag igen. Alt i alt en rigtig flot kamp, hvor flere af de nye spillere viste sig flot frem.

– Vi kommer rigtigt stærkt ud og spiller fysisk mod et stærkt hold. Vi følger også godt vores gameplan, selvom det er første kamp i sæsonen. Der mangler måske lidt skarphed, men det skal nok komme, siger målscorer Kristian Jensen

Med 102 kg på badevægten betegner han sig som en ”stor fysisk spiller, der kan lide at spille direkte, skyde og vinde puckene i hjørnerne”.

– Det var fedt at få scoret og dejligt at det lykkedes allerede i den første kamp. Jeg ser virkelig frem til den her sæson. Det ser godt ud til træningen, og vi har et hold, som ser virkeligt stærkt ud, siger den unge forward.

Jensen spillede i kæde med Reed og Nathan Longpre. Unge Casper Mortensen var i kæde med Derek Damon og Thomas Spelling. Mads Lund var center i en kæde med Kristoffer Mohr og Anders Førster, mens Danny Hobbs var center i kæden med Martin Eskildsen og Kim Lykkeskov. Det fire angrebskæder slap fint fra sæsonens styrkeprøve. I forsvaret markerede Niclas Edman sig med masser af fysik. Rasmus Nielsen tog også godt fat. Nicklas Hansen slap også fint fra sin første kamp i lyseblåt.

Husk, at der lørdag er spillepræsentation fra kl. 14.05 og kampstart kl. 15.15. Dørene åbner kl. 13.50.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus