Søg

Flot stime skal udbygges i generalprøve

Per Jessen, 25. januar 2021, kl. 17:39

Der er kun fire dag til Metal Final4 starter op i Aalborg med SønderjyskE som en af deltagerne, men inden da er der “generalprøve” samme sted, når de lyseblå gæster Aalborg Pirates i en kamp i Metal Ligaen. Der er kampstart kl. 19.00 tirsdag aften.

SønderjyskE har fået point i ni af de sidste ti kampe. En flot stime, som har gjort, at SønderjyskE har overhalet Frederikshavn White Hawks på femtepladsen. Kigger man på spillerstatistikken i de ti kampe, så topper den nye mand, Emil Bejmo, med ti point, selvom han “kun” har spillet ni af kampene. Steffen Frank, Cam Brown og Brendan Harms har alle syv point. Hos backerne er Rasmus Lyø og og Mike Little hver noteret for seks point. Anders Biel har også været rigtigt godt kørende med fem point i det tidsrum, men den unge forward måtte udgå skadet i søndagens sejr over Rødovre Mighty Bulls. Dermed var syv spillere fra bruttotruppen sat ud af spillet, men det forhindrede ikke de resterende i at tilkæmpe sig en fortjent 3-1-sejr over Rødovre Mighty Bulls.

Det bliver ikke let mod Aalborg Pirates, som jagter oprejsning efter to nederlag mod formstærke Esbjerg Energy. Netop Aalborg og Esbjerg møder hinanden i den ene semifinale i Metal Final4, mens SønderjyskE møder Rungsted Seier Capital. Lige nu er der dog fuld fokus på ligakampen tirsdag aften.

Dommerne til kampen er Jacob Grumsen og Martin Theiltoft Christensen.
Kampen kan streames på metalligaen.dk.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus