Søg

Flot sejr i Esbjerg

Jesper Klitgaard, 29. december 2019, kl. 21:46

Fremragende præstation af Nikolaj Henriksen og en flot holdpræstation fra SønderjyskE gjorde udslaget i aftenens rivalopgør mod Esbjerg. Det blev nemlig til en sejr på 3-0 og der venter nu et nyt brag imorgen aften i Frøs Arena

Det er som oftest uhyre vigtigt at komme godt fra start, og det var lige hvad SønderjyskE gjorde. Anders Førster kunne nemlig efter blot to minutter sende pucken i nettet, på et tidspunkt hvor udeholdet sågar var en mand i undertal. Det skete efter et fremragende forarbejde fra Martin Eskildsen, som pillede pucken ned i fri luft og sendte den til Anders Førster, der afsluttede sikkert.

Dejlig start for SønderjyskE, som også holdt teten perioden igennem, men hvor Nikolaj Henriksen også måtte vise klassen et par gange. Det var tæt, både igennem første periode, og igennem kampen som helhed, hvor kampen vippede til SønderjyskE’s fordel omkring halvvejs mærket i kampen.

Indtil da havde Nikolaj Henriksen holdt SønderjyskE inde i kampen med flere fremragende aktioner, og han fik vist sig flot frem på sin gamle hjemmebane.
Det blev dog til flere scoringer, og til de mange tilrejsende supportere fra SønderjyskE’s side store glæde, var det de lyseblå der scorede alle målene denne aften.

Det blev nemlig til en scoring fra Daniel Galbraith med lidt over ti minutter tilbage, og det ville hans backkollega, Mike Little, ikke stå tilbage for, så han afgjorde kampen med seks minutter tilbage til slutstillingen 3-0 til SønderjyskE.

Flot udebanehockey fra drengenes side, der spillede med stor disciplin og kynisme. Det betyder at der er lagt op til et gedigent brag imorgen, når Esbjerg uden tvivl vil jagte revanche og vigtige point. Kampen spilles kl 19:30 – dørene åbner 18:30. Der vil være garanti for drama og intensitet, og for blot 25 kr. vil der være mulighed for at deltage i shirt of your back-konkurrencen, så kom og vær med til at sende SønderjyskE godt ind i det nye år

Kampen i tal: Esbjerg Energy – SønderjyskE 0-3 (0-1,0-0,0-2)
02:06  0-1 Anders Førster (Eskildsen) sh1
48:12  0-2 Daniel Galbraith (Lund, Maylan
54:05  0-3 Mike Little (Førster, Nielsen)

Udvisninger:
Esbjerg Energy: 6 x 2
SønderjyskE: 7 x 2

Tilskuere: 4176 i Granly Hockey Arena

Arkivfoto: Svend-Erik Boysen, sebfoto.dk


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus