Søg

Flot moral vendte kampen

Jesper Klitgaard, 29. oktober 2016, kl. 22:39

SønderjyskE viste stor moral og vendte et truende nederlag til en sejr over rivalerne fra Odense. Sejren kom i hus via hårdt arbejde og store præstationer hele holdet rundt, og drengene kan nu gå på en hårdt tiltrængt pause, med viden om at formpilen peger i den rigtige retning

Derek Damon var tilbage i startopstillingen og han og resten af truppen virkede opsat på at komme godt fra start, hvilket straks fra start affødte et par halve chancer. Det var dog gæsterne fra Odense som kom først på tavlen, da Robin Sterner i overtal kunne sætte en puck ind bag Joni Myllykoski i målet.

Dette fik SønderjyskE til at presse endnu mere på, og først var det Kristian Jensen der var tæt på og minuttet efter var Kim Lykkeskov tæt på at udligne, men Odense var hurtige på en omstilling og kunne bringe sig foran med to mål inden der var spillet ti minutter af første periode.

Herefter var der en smule stilstand i spil og chancer, hvor SønderjyskE fint forsvarede sig igennem flere undertals-situationer og derfor ikke kunne producere så meget frem af banen. Hjemmeholdet kom en anelse tættere på i slutfasen, men kunne ikke få pucken prikket forbi Tadeas Galansky, og derfor endte første periode med en to-måls føring til udeholdet.

Begge hold startede en anelse forsigtigt ud efter første pause, men langsomt fik SønderjyskE en lille overtag. Der var gode chancer til både Anders Førster og Kristian Jensen. Derfor var det også efter fortjeneste, at Harrison Reed kunne reducere i en overtalssituation, hvilket ganske imponerende er syvende kamp i træk, at Reed kommer på scoringslisten.
Desværre for SønderjyskE kunne Odense hurtigt udbygge føringen, da en styringen tæt foran mål fik lov at passere ind bag Joni Myllykoski.
Intensiteten steg en smule og blandt bød Dale Mitchell Mads Lund op til dans, hvilket gav en rask svingom og et overtal til hjemmeholdet. Det udnyttede Kristian Jensen til at reducere på efter en smart finte af Danny Hobbs, og hermed var kampen helt åben igen.

SønderjyskE skulle vise at være helt klar til tredie periode, idet der kun var spillet 15 sekunder før Danny Hobbs kunne udligne til 3-3. Hobbs kom smart imellem på en pasning fra gæsternes egen zone og med høj fart fik han kørt sig fri af to modspillere og med en god finte satte han pucken højt på Galansky.

Hjemmeholdet var nu langt mere fysiske i spillet, og Kristian Jensen, der generelt spillede en flot kamp, viste flere gange gode eksempler på godt fysisk spil og gode tacklinger, og ligeledes viste Elias Granath gode prøver på sine evner rent fysisk.
Efter et par udvisninger til hjemmeholdet, var den en meget lige forestilling. Spillet bølgede frem og tilbage med gode chancer til både værter og gæster. Der var dog to gode defensive præstationer i begge ender af banen, hvor spillerne gav hvad de havde tilbage i benene, personificeret ved Kaptajn Kim Lykkeskov, som frygtløst gik forrest og blokerede et farligt Odenseforsøg med kroppen.

Der blev dog ikke scoret mere i ordinær spilletid, så derfor måtte SønderjyskE for anden aften i træk ud i forlænget spilletid. Her blev til flere gode chancer til begge hold, men det blev hjemmeholdets Nicolaj Carstensen, som fik tilskuerne til at brøle, da han med et godt håndledsskud fik afgjort kampen, et mål der kun kunne udtrykkes på en måde: “hold kæft det var dejligt at se den gå ind, super fedt, super super fedt, så har jeg også prøvet det”, kom det storsmilende lige efter kampen fra målscoreren, som sammen med resten af holdet kunne se tilbage på en kamp hvor holdet udviste stor moral og god arbejdsindsats

SønderjyskE’s kaptajn, Kim Lykkeskov, var da også mere end tilfreds med kampens udfald og ikke mindst holdets moral, da han efter kampen kunne gøre status:” Fedt at kunne gå til pause med en god sejr. Jeg synes vi viser super god moral, især efter den start på kampen som vi fik. Men drengene steppede op og kom med høj intensitet og gode fysisk spil ud til især den sidste del af kampen”, kom det fra en storsvedende, træt men glad kaptajn, som nu kan se frem til et par dages velfortjent pause inden holdet samles igen.

Kampen i tal:
SønderjyskE – Odense Bulldogs 4-3 (0-2,2-1,1-0,1-0
03:45 0-1 Robin Sterner PP1
05:57 0-2 Dale Mitchell
24:00 1-2 Harrison Reed ass Derek Damon PP1
24:18  1-3 Martin Larsen
31:53  2-3 Kristian Jensen ass Danny Hobbs & Derek Damon
40:18  3-3 Danny Hobbs uass
62:47  4-3 Nicolaj Carstensen
Udvisninger: SønderjyskE 8 x 2 + 1 x 10 ( Daniel Madsen
Odense Bulldogs 8 x 2 + 1 x 10 (Robin Sterner
Tilskuere: 2101 i SE-Arena

Foto: A. Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus