Søg

Femårig Royal aftale til SønderjyskE

Kell Haugaard, 7. november 2016, kl. 5:30

Femårig Royal aftale til SønderjyskE

De ishockeyglade sønderjyder kan se frem til at skåle i velskænket Royal fadøl fra Unibrew i de næste fem sæsoner. SønderjyskE Ishockey, som har hjemsted i SE Arena, Vojens, har både forlænget og udvidet samarbejdet med bryggerigiganten, og adm. direktør Klaus B. Rasmussen tøver ikke med at kalde aftalen historisk for klubben:
– Vi er utroligt stolte af aftalen med Unibrew, som har været bryggerileverandør siden vi slog dørene op til SE Arena i januar 2011. Den femårige forlængelse af samarbejdsaftalen sender samtidigt også et klokkeklart signal om to parter, som har været, og er, meget tilfredse med samarbejdet. Det var Unibrew, som med et helt unikt 4.000 liter tankanlæg og pipelines løste de logistiske og infrastrukturelle udfordringer med fadøl i en, sammenlignet med det gamle ”Blikskuret”, kæmpestor arena med plads til 5.000 tilskuere. Det store tankanlæg er gennem årene blev brugt flittigt af gæsterne og ikke mindst har vores mange, frivillige hjælpere sat stor pris på løsningen, da det fra første dag var slut med at løfte rundt på tunge fustager og flasker, fortæller Klaus B. Rasmussen.

Der kommer i løbet af en sæson omkring 100.000 tilskuere til ishockeykampene i SE Arena. De mange gæster kan også se frem til en række nye produkter og tiltag:
– Det er en historisk og stærk aftale, hvor Unibrew i den kommende tid byder ind med nye, spændende produkter i form af nye øltyper, energidrikke, og premium specialøl, som bliver serveret i arenaens skybokse. Oven i hatten kan sponsorer, fans og tilskuere glæde sig til events som f.eks. ølsmagningsarrangementer og livemusik. Tirsdag aften åbner vi for hanerne med årets juleøl, og her vil vores gæster også blive mødt af søde nissepiger fra Unibrew, og så glæder vi os til at markere vores egen J-Dag i SE Arena i forbindelse med lokalbraget mod de evige rivaler fra Esbjerg Energy, smiler Klaus B. Rasmussen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus