Søg

Farlige Frank forlænger i SønderjyskE Ishockey

Jacob Ravn, 26. maj 2020, kl. 5:30

Steffen Frank har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Ishockey, og den 31-årige Vojens-knægt er dermed klar til sin 12. sæson i den lyseblå trøje.

Et af de helt tunge danskernavne er også på holdkortet i SønderjyskE Ishockey i næste sæson.

31-årige Steffen Frank har lavet en ny etårig forlængelse, og dermed er den 31-årige Vojens-knægt klar til sin 12. sæson for SønderjyskE Ishockey.

Steffen Frank er ”still going strong”, og han havde kurs mod en stor sæson, inden den blev afbrudt på grund af Covid-19-udbruddet. Frank, der har gjort det til en god vane at rage medaljer til sig på sin vej i dansk ishockey, var en af forgangsmændene, da SønderjyskE Ishockey i januar vandt guld ved Continental Cup som det første danske hold nogensinde – blandt andet med mål i de to første kampe ved finalestævnet i Vojens.

Hans store erfaring har også gjort ham til en af lederne på holdet, og med sit smil og kvikke kommentarer er han også vellidt uden for isen.

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen er da også meget tilfreds med, at det er lykkedes at holde på ”Farlige Frank” endnu en gang.

– Vi er meget glade for, at vi kan holde på Steffen Frank, der igennem mange år har været en fast del af danskerstammen på holdet. Han har leveret på et højt niveau i mange sæsoner, og den forgangne sæson var ingen undtagelse. Han er en dygtig spiller, der er blevet mere snu med årene, og det er en af grundene til, at han leverer varen gang på gang.

– Han er først og fremmest en af lederfigurerne på holdet, fordi han leverer godt på isen, men det er bestemt også et plus, at han er en samlingsfigur i omklædningsrummet med sit smil og gode humør. Han har hele pakken og tilmed et stort SønderjyskE-hjerte, og derfor glæder det mig også, at vi også i næste sæson skal se den store nummer 60 i den lyseblå trøje, siger Klaus Rasmussen.

I den forgange sæson lavede Steffen Frank 28 point i 42 kampe, og særligt i Continental Cup var skarpheden stor, da han lavede otte point – fordelt på fem mål og tre assists – i semifinale- og finalerunden.

Foto: Steffen Frank var en af de toneangivende spillere, da SønderjyskE Ishockey i januar vandt Continental Cup som det første danske hold nogensinde. Foto: Svend-Erik Boysen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus