Søg

Farlige Frank fældede franskmændene

Jesper Klitgaard, 16. november 2019, kl. 21:48

En tæt og nervepirrende kamp faldt ud til SønderjyskE’s fordel, da de her til aften vandt 3-1 over franske Amiens. Nikolaj Henriksen spillede en flot kamp sammen med resten af holdet, men det var i særdeleshed Steffen Frank, der i sidste periode fik vendt kampen med 2 mål og en assist.

Der var inden kampen talt om gæsternes fart i skøjterne, og den blev præsenteret efter ganske få sekunder, da SønderjyskE blev spillet ganske tynde, og hvor Nikolaj Henriksen fik lejlighed til at vise om han var klar fra start. Det var han heldigvis, og SønderjyskE rystede den start af sig, og fik sig arbejdet godt ind i perioden.

Det gav gode muligheder til både Anthony Nigro og Daniel Nielsen, mens gæsterne viste deres farlighed på hurtige omstillinger. Begge hold havde gode muligheder, men ofte kom afslutningerne fra distancen, hvilket gjorde livet som målvogter en anelse nemmere.

Nikolaj Henriksen blev dog passeret i starten af anden periode, men eminent forsvars arbejde af Josh MacDonald, gjorde at det forblev uden scoringer.
Det var det et hjemmehold, som lagde et meget større tryk på de gæstende franskmænd, og pucken dansede flere gange foran Henri Buysse’s mål, men ind over stregen ville den ikke.

Dødvandet blev brudt, og desværre for SønderjyskE var det gæsterne, der var de første til at få ændret på måltavlen denne aften. Baptiste Bruche havde sidste stav på et større klumpspil foran SønderjyskE’s mål, opstået efter et opspil var blevet brudt i hjemmeholdets egen zone.

Det mål tog lidt af trykket på gæsternes mål, men SønderjyskE fik arbejdet sig tilbage i kampen, og mod slutningen af de midterste tyve minutter, igen et par gode muligheder, men marginalerne var imod, de til lejligheden, sortblusede sønderjyder.

Disse var til gengæld med Steffen Frank et par minutter inde i sidste periode, da hans slagskud fra halvdistancen, lige nøjagtig havde så meget saft i sig, at den franske målmand ikke kunne holde skuddet, og den sorte gummiskive sneg sig lige ind over stregen.

Dermed igen helt lige, hvilket var et godt billede på kampen, som var så spillemæssigt jævnbyrdig som det var på forhånd var ventet.
Det var dog SønderjyskE, der igen kunne juble, da Oliver Gatz Nielsen med hans første mål klubben fra syd. Igen var Steffen Frank i fokus, da den lange angriber gav en omgang i hele angrebszonen, lagde et maskeret skud på mål, og på dennes retur, kunne Oliver Gatz Nielsen prikke pucken i mål til en behagelig føring på 2-1.

Det gav en nervepirrende afslutning, og gæsterne fra Amiens trak målmanden for at lægge yderligere pres på SønderjyskE. Det udnyttede Steffen Frank til at score i tomt mål, og dermed endegyldigt afgøre kampen.

Dermed har SønderjyskE spillet sig en rigtig god position for at nå finalerunden. Det kræver blot et’ point mod Nottingham søndag aften, hvis Ferencvaros inden da har besejret Amiens.

Derfor: Mød op i Frøs Arena søndag aften 18:30 og vær med til at heppe drengene på vej. SE’s vi?

Kampen i tal: SønderjyskE – Amiens 3-1 (0-0,0-1,3-0)
26:05  0-1 Baptiste Bruche
43:29  1-1 Steffen Frank (D. Nielsen, O. Nielsen)
49:31  2-1 Oliver Gatz Nielsen (Frank)
58:55  3-1 Steffen Frank (uass)

Udvisninger:
SønderjyskE: 1 x 2
Amiens: 0 x 2

Tilskuere: 2519 i Frøs arena

Arkivfoto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus