Søg

Et point med hjem i bussen

Jesper Klitgaard, 26. januar 2020, kl. 17:55

To afbudsramte mandskaber dystede her til eftermiddag i Rødovre Centrum Arena, og der måtte overtid til før kampen blev afgjort. Her var det  hjemmeholdet der fik sat den afgørende scoring og dermed kunne tage det ene ekstra point.

Der var fart på fra kampens start. I begge ender af banen blev der sendt skud mod mål, dog uden at der indledningsvis kom noget ud af dette. De to målmænd tog godt fra, men det var Jesper Nielsen, der til dagens kamp afløste en syg Nicolaj Henriksen, som måtte hente pucken ud af eget net, som den første denne eftermiddag.
Det var Julius Nyquist, som fra distancen sendte den sorte skive i nettet. Det skete i overtal, hvilket var noget der generelt kom i fokus denne eftermiddag på vestegnen. 1-0 til Rødovre var også resultatet efter første periode, hvilket efter spil og chancer ikke var helt uretfærdigt.

SønderjyskE kom bedre ud til anden periode, og fik godt fem minutter inde i perioden udlignet. MacGregor Sharp stod godt placeret, og kunne sende en retur i nettet, og godt halvanden minut senere kunne Phil Lane udnytte et overtal til at sende SønderjyskE i front.
Den føring fik dog ikke lov at stå længe, for Jannik Karvinen fik sidste stav på en retur og dermed var stillingen igen helt lige. Det var dog SønderjyskE som kunne gå fra anden periode med en føring, for Frederik Bjerrum udnyttede igen et overtal til at sende gæsterne i front for anden gang denne eftermiddag.

Den føring holdt dog kun til der manglede under otte minutter af kampen, for der kunne Lasse L Carlsen mase pucken ind over stregen til udligning, hvilket også var resultatet efter 60 minutters spil.
Dermed måtte der overtid til, og har var Julius Nyquist igen på spil, da han efter knap tre minutters spil af den forlængede spilletid kunne sikre det ene ekstra point til hjemmeholdet.

Derfor blev det ikke til maksimum point til SønderjyskE, men set i lyset af de mange afbud holdet var ramt af idag, kunne man også være en smule tilfreds med det ene point.

Næste udfordring er Frederikshavn Whitehawks, som gæster Frøs Arena på tirsdag.

Kampen i tal: Rødovre Mighty Bulls – SønderjyskE  4-3 e.f.s. (1-0,1-3,1-0,1-0)
05:47  1-0  Julius Nyqvist (Zorko, Virtala) pp1
25:04  1-1  MacGregor Sharp (Nielsen, Galbraith)
26:43  1-2  Phil Lane (Little, Bjerrum) pp1
28:22  2-2  Jannik Karvinen (Carlsen)
37:50  2-3  Frederik Bjerrum (Sharp, Madsen) pp1
52:23  3-3  Lasse Carlsen (Karvinen, Johansson)
62:48  4-3  Julius Nyqvist (Zorko)

Tilskuere: 1037 i Rødovre Centrum Arena

Arkivfoto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus