Søg

Et point efter godt spillet topbrag

Jesper Klitgaard, 29. september 2019, kl. 15:21

SønderjyskE og Aalborg Pirates måtte ud i forlænget spilletid, da de her til eftermiddag tørnede sammen i opgøret mellem nummer et og to i den danske liga. Det var gæsterne, der havde det fornødne held, og som derfor kunne tage det ene ekstra point, efter et opgør hvortil der på forhånd var stillet ganske høje forventninger til.

Det var såmænd også ishockey af høj kvalitet de to mandskaber diskede op med i de første tyve minutter. Tempoet var skruet gevaldigt i vejret, og da spillet generelt hang godt sammen for begge hold, gav det flot intenst ishockey som resultat.
Gæsterne havde nok pucken mest, men SønderjyskE spillede med høj kvalitet i de bagerste kæder, hvilket efterlod et indtryk af to mandskaber som spillede helt lige op med hinanden. Begge hold havde gode muligheder, begge hold havde skud på stolperne, men ikke begge mandskaber kunne score.
Den glæde var nemlig forbeholdt gæsterne, der i periodens allersidste sekund kunne skrabe pucken ind over stregen til en føring på et enkelt mål til piraterne efter første periode.

Sådan skulle det dog ikke holde sig ret længe, for Josh MacDonald sendte et projektil op i korteste hjørne, på et tidspunkt hvor SønderjyskE var en mand i overtal. Det tændte strakt de mange supportere på lægterne igen, og minutterne efter var det de lyseblå, som af flere omgange var tæt på at sende hjemmeholdet i front.
Det lykkedes da også, da Mads Lund, med et hårdt skud langs isen, kunne udnytte endnu et overtal, og minutterne efter var der gode muligheder for hjemmeholdet til at udbygge føringen.
Herefter fulgte en lidt hektisk periode, hvor spillet var mere febrilsk end sammenhængende, og den udnyttede gæsterne til at snige en udligning i mål, da en hurtig omstilling sendte Martin Højbjerg afsted og han svigtede ikke til udligning 2-2.
Det var dog tæt på at SønderjyskE gentog Aalborgs bedrift fra første periode, men Mike Little’s forsøg blot 2 sekunder før periodens udløb, blev fornemt pareret af Georg Sørensen, så det var helt lige før tredie periode.

Den startede med et gæstende hold som det dominerende, ihvertfald i puckbesiddelse, mens det i chancefordelingen var jævnt fordelt til begge mandskaber. Det var ikke de helt store åbne chancer, men i flere omgange var det tilfældigheder der gjorde, at stillingen stadig var helt lige med ti minutter tilbage af kampen.
Der blev også fyret lidt op under intensiteten, da begge hold på dette tidspunkt følte sig bortdømt af dagens dommere. Mario Simioni tog en timeout for at få hovederne på ret kurs, og i det efterfølgende overtal var Josh macDonald uhyre tæt på at sende pucken i nettet, men Georg Sørensen viste klassen af flere omgange.

Det gav ikke flere scoringer, så derfor måtte kampen ud i forlænget spilletid, hvilket efter kampens forløb var helt efter spil og chancer. Den udnyttede gæsterne fra Aalborg, da et skud fra Thomas Spelling, røg helt på tværs af feltet, og Anders Krogsgaard uden problemer kunne sende den i det tomme net.
Dermed det ene ekstra point til Aalborg, men kampen viste at SønderjyskE med lidt mere held i afslutningerne, lige så godt kunne have snuppet det ene eller sågar alle tre point i det medrivende og til tider velspillede opgør

Kampen i tal: SønderjyskE – Aalborg Pirates 2-3 e.f.s(0-1,2-1,0-0,0-1)
19:58  0-1 Kirill Kabanov
23:38  1-1 Josh MacDonald (Silfver) pp1
31:18  2-1 Mads Lund (Lane) pp1
36:29  2-2 Martin Højbjerg
60:38  2-3 Anders Krogsgaard

Udvisninger:
SønderjyskE: 5 x 2
Aalborg Pirates: 5 x 2

Tilskuere: 2379 i Frøs Arena i Vojens

Arkivfoto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus