Et decimeret SønderjyskE fik klø af Herning

Efter 3 gode kampe i mellemdagene, havde man nok sat næsen op efter point i dagens kamp mod Herning Blue Fox, men midtjyderne ville det anderledes og tog en stensikker 6-2 sejr i Frøs Arena.

Da holdkortet dukkede op uden Nicolai Henriksen, Victor Rollin-Carlsson, Daniel Nielsen, Martin Eskildsen, Anders Førster, Matt Prapavessis vidste de fleste nok at der vendte en svær opgave forude og den opgave blev ikke mindre, da man nede 3-0 efter de første 20. minutter, måtte vinke farvel til William Boysen der udgik med en skade.

Herning Blue Fox chokstartede 1. periode med 2 scoringer på kun 3.13 minut – den start kom hjemmeholdet sig aldrig over for alvor. SønderjyskE kom bedre med i løbet af perioden, men bedst som man anede bare et lille håb, så lukkede Cam Brace luften ud af kampen, med sin scoring til 3-0 kun 26 sekunder før pausesignalet lød.

SønderjyskE kom bedre med i 2. periode, men helt farligt blev det aldrig og da Herning med en powerplayscoring 2.33 min. før pausen scorede til 4-0 mistede de fleste fra hjemmeholdet gejsten.
52 sekunder før perioden løb ud, scorede Brodie Dupont til 5-0 og så så det for alvor sort ud.

3. periode var en noget trist affære og da Markus Jensen efter 6.40 min gjorde det til 6-0 begyndte det at ligne en ydmygelse.
SønderjyskE’s i særklasse bedste spiller, Yannick Vedel, fik med 2 scoringer pyntet på resultatet, men det ændre ikke på, at det var en kamp, hvor vi var overmatchet på fart, talent og mandskab.
Herning var uden diskussion det bedste hold på banen, men når det er sagt, så var der flere SønderjyskE profiler der ikke arbejdede nok.
Herning var klart det fysisk stærkeste hold, men det bør ikke afholde vores profiler for at tackle ud når chancen er der – heller ikke selv om vi manglede 6 eller 7 spillere.

Yannick Vedel knoklede sædvanen tro en vis legemsdel ud af bukserne og gik endnu engang forrest – hans arbejdsraseri burde inspirere resten. Spillere som Biel, Borring og Mikkel Jensen skal også have et skulderklap for at klø på med krum hals, men skal vi slå Herlev på søndag, så skal nogle af de etablerede kræfter steppe alvorligt op.

SønderjyskE – Herning Blue Fox 2-6 (0-3, 0-2, 2-1)
00:33 0-1 Cam Brace (Dupont, Hansson)
03:13 0-2 Brodie Dupont (Hansson, Bau)
19:34 0-3 Cam Brace (Poulsen, Madsen)
37:27 0-4 Mathias Bau (Hansson, Poulsen)PP1
39:08 0-5 Brodie Dupont (Brace, Bau)
46:40 0-6 Markus Jensen (Poulsen, Poulsen)
46:59 1-6 Yannick Vedel (Biel, Brown)