Søg

Eskildsen tager to år mere i SønderjyskE Ishockey

Jacob Ravn, 19. juni 2020, kl. 5:30

24-årige Martin Eskildsen har lavet en toårig aftale med SønderjyskE Ishockey. Efter sommerferien er han klædt i lyseblåt for tiende sæson i træk.

Han har spillet alle årene i Vojens, og også de næste to sæsoner er Martin Eskildsen med på holdet, når SønderjyskE Ishockey løber på isen i Frøs Arena.

Den 24-årige forward fik sin SønderjyskE-debut i 2011/2012-sæsonen, og det bliver således den tiende sæson, han tager hul på i lyseblåt efter sommerferien.

Med knap 400 kampe i SønderjyskE-bæltet er Eskildsen efterhånden en af de mere rutinerede Vojens-drenge, og det kan også ses på den udvikling, han har gennemgået de seneste sæsoner.

– Vi er meget glade for den udvikling, Martin Eskildsen har været igennem, og han har rykket sig rigtig meget i de foreløbig to sæsoner, hvor Mario Simioni har stået i spidsen for holdet. Han er vokset rigtig meget af den tiltro og tillid, han har fået, og det kan ses på hans spil og attitude på banen.

– I sidste sæson så vi det hidtil bedste fra ham, og det kan også læses på slutproduktet, hvor han leverede sin klart bedste sæson målt på scoringer og assists. Det må give ham en enorm motivation i løbet af sommertræningen, og så forventer vi, at han kan fortsætte sit gode spil og lægge endnu mere på, for selv om han efterhånden er blevet en rutineret herre i klubben, er han stadig en ganske ung spiller, der endnu har meget at lære, siger direktør Klaus Rasmussen.

I sidste sæson lavede Martin Eskildsen 19 point fordelt på 13 mål og seks assists.

Foto: Svend-Erik Boysen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus