Søg

Endelig, endelig, endelig

Jesper Klitgaard, 5. september 2019, kl. 17:14

Så er ventetiden ovre. Fredag aften skydes den nye sæson omsider igang, og SønderjyskE kan tage fat på kampen om pointene, og det gøres med et brag af en fredagskamp mod ingen ringere end Herning Blue Fox.

Gæsterne ser inden sæsonstart stærke ud, så det bliver en yderst kvalificeret modstander, de lyseblå kommer til at stå overfor, når pucken smides fredag aften i Frøs Arena i Vojens. Derfor er indstilling og attitude vigtig, for ellers giver det ingen point til kontoen

– Vi ved vi møder en svær modstander, og derfor skal vi komme ud til kampen med den helt rigtige vilje og med  ild i øjnene. Ikke for meget og ikke for lidt, men med rette mængde vildskab, til at vi får vist hvad vi kan, lyder det fra sportschef Kim Lykkeskov inden kampen.

Vi håber selvfølgelig på, at rigtig mange af jer fantastiske supportere, kan finde vej til kampen, og at I ligesom de sidste mange år vil være med til at skabe en fantastisk kulisse omkring kampen. Denne bliver skudt igang kl 19:30 og dørene åbner en time før.

Husk: efter kampen er der hockeyfest i Vojens-hallerne, hvor der er kolde øl, live-musik og bedst af alt: Der er fri entre. Så mød op, vær med til at skabe en fest og vær med til at skyde sæsonen igang.

Arkivfoto: A.Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus