Søg

Effektiviteten sejrede i det midtjyske

Lars Jensen, 4. oktober 2019, kl. 22:19

Både SønderjyskE og Herning Blue Fox havde noget at skulle revanchere efter 2 forfærdelige kampe imod Frederikshavn White Hawks – den duel vandt et effektivt Herning hold, der koldblodigt slog til når det gjaldt og vandt kampen med 4-1.

Der var til aften debut til vores nye finske back Konsta Mäkinen og comeback til Anthony Nigro, men det var desværre ikke nok til at slå et sprudlende Herning Blue Fox, der hev sæsonens bedste kamp op af lommen.

Efter den noget tunge indsats i onsdags imod Frederikshavn White Hawks herskede der ingen tvivl om at der skulle en helt anderledes arbejds indsats til i dag i det midtjyske – der blev også arbejdet i en hel anden grad end i kampen i onsdags, men desværre blev det ikke belønnet med point.

Blue Fox var en tand mere effektive end SønderjyskE, der ellers tilspillede sig flere gode chancer undervejs, men Simon Nielsen var sikkerheden selv i Herning målet og det lykkedes ikke at prikke hul på ham, før Josh MacDonald udnyttede en overtals situation til at pynte på resultatet med sin scoring til 4-1 kun 16 sekunder før tid.

Det positive fra aftenens kamp var at arbejdsindsatsen var betydeligt bedre end i onsdag samt at Konsta Mäkinen fik en hæderlig debut og ligner en der vil blive en god forstærkning med lidt tilvænning til spillestilen.

Nu skal der kigges frem imod kampen på tirsdag, hvor Odense Bulldogs kommer på besøg.

Herning Blue Fox – SønderjyskE 4-1 (1-0 2-0 1-1)

12:01 min. 1-0 Thomas Andersen ( Joachim Linnet, Rasmus Nielsen)
36:43 min. 2-0 Jan Dalecky ( Brodie Dupont, Lasse S. Lassen)
39:06 min. 3-0 Markus Jensen (Jan Dalecky)
50:19 min. 4-0 Thomas Andersen ( Nicolai H. Weichel, Joachim Linnet)
59:44 min. 4-1 Josh McDonald (Mike Little, MacGregor Sharp)

Udvisninger:

Herning Blue Fox: 7 x 2 min

SønderjyskE: 4 x 2 min, 1 x 10 min (Frank)

Foto: Finn Poulsen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus