Søg

Disciplineret holdinsats sikrede en plads i top 3

Lars Jensen, 6. marts 2020, kl. 22:58

En stærk og disciplineret holdindsats i en hal uden tilskuere, sikrede en flot 2-0 sejr på udebane over Frederikshavn White Hawks og dermed mindst en 3.plads i grundspillet.

SønderjyskE blev af et par eksperter ikke spået de store chancer til dagens kamp, da de måtte stille op uden Kønig, Galbraith, Lyø, Frank og Bjerrum, men de resterende på holdet tilført Rene Holm, ville det anderledes og fightede sig til en flot 2-0 sejr.

Josh MacDonald satte det hele igang, da han selv erobrede pucken i Frederikshavns zone og skar ind foran mål, hvorefter han udplacerede Jukuri i White Hawks målet med et baghåndsskud og derfra så SønderjyskE sig aldrig tilbage.

Det var også en enkeltmands aktion der sikrede 2-0 målet. Her jagtede Martin Eskildsen pucken i Frederikshavns zone, hvor han selv hentede en høj puck ned med hånden, for derefter at afslutte med et tørt hug af et håndledsskud uden chance for finnen i White Hawks målet.

Frederikshavn blev holdt godt på ydersiden resten af perioden og det der endeligt slap igennem, tog Patrick Galbraith sig af i SønderjyskE målet.

White Hawks pressede dog godt på i 3. periode og satsede også ved at tage Jukuri ud 2,5 min. før tid da Christian Silfver fik 2 min. for delaying the game, men der blev blokket skud i stor stil og en sikker sidste skanse i Patrick Galbraith tog sig af det der kom og dermed sikrede han sig endnu et shut out.

Tiden løb ud og med de 3 point kan SønderjyskE nu ikke hentes på 3. pladsen i ligaen og samtidigt er 2. pladsen er inde for rækkevidde, men det vil kræve 3 point i Esbjerg på tirsdag samt at Herning samtidigt taber i ordinær tid til Aalborg.

Selv om det var en gedigen holdpræstation idag, så skal man nok fremhæve en stærk Patrick Galbraith i målet, samt en stærk spillende Luka Vidmar og en Josh MacDonald der igen var på pletten med en vigtig scoring til 1-0.

Nu gælder det Esbjerg Energy på tirsdag og endnu engang bliver det desværre i en tom hal uden vores fans.

Frederikshavn – SønderjyskE 0-2 (0-1)(0-1)(0-0)

05:04 Josh MacDonald
20:33 Martin Eskildsen

Udvisninger:
Frederikshavn 2×2
SønderjyskE 4×2

Tilskuere 0


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus