Søg

Direkte dyst om fjerdepladsen søndag

Per Jessen, 7. januar 2017, kl. 13:04

SønderjyskE har allerede søndag kl. 15.00 mulighed for at få oprejsning for fredagens nederlag mod Esbjerg. Søndag kommer Gentofte Stars nemlig på besøg i SE Arena i et direkte opgør om fjerdepladsen, som giver hjemmebanefordel i slutspillet.

Mens Gentofte vandt 1-0 over Herning Blue Fox fredag aften, så kommer SønderjyskE ind til kampen med et nederlag på 1-4.

– Efter et par gode kampe spillede vi en dårlig kamp mod Esbjerg. Nu gælder det om at få styr på stumperne og blive klar til søndagens vigtige kamp mod Gentofte. Det bliver nok en hel anden kamp. Det er en anden slags modstander, og så skal vi gerne komme ud som et helt andet hold, siger Martin Eskildsen.

Cheftræner Dan Ceman advarer mod Gentoftes farlige ”transition game”. Gæsterne har et hold homogent hold krydret med otte stærke udlændinge, heriblandt seks finske spillere.

– De spiller ud fra en god defensiv, og så er de meget farlige på omstillingerne, hvor de er gode til at vende spillet fra forsvar til angreb. Det skal vi være forberedt på, forklarer Ceman.

SønderjyskE er nummer fem, men der er kun ét point op til Gentofte og fire point op til Frederikshavn på tredjepladsen, som giver mulighed for at vælge modstander i kvartfinalen.

Positivt var det, at der ikke var meldinger om skader efter Esbjerg-kampen, og til opgøret mod Gentofte vender Kristian Jensen tilbage efter endt karantæne. Hoveddommerne Jonas Reimer og Michael Nielsen er udpeget til at lede slagets gang i SE Arena, hvor der er kampstart kl. 15.00.

Foto: A. Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus