Søg

Den kyniske ræv tog tre point

Jesper Klitgaard, 6. september 2019, kl. 21:45

SønderjyskE og Herning Blue Fox spillede en god gang ishockey, da de her til aften tog hul på sæsonen. SønderjyskE havde langt størstedelen af spillet og langt de største chancer, men det var gæsterne, der via en sen scoring, kunne tage alle tre point.

Det var nu ikke fordi indstillingen var forkert, for SønderjyskE kom rigtig godt ud til kampen, og havde al spillet, dog uden at konvertere de ret så store chancer.
Midtvejs i perioden kom gæsterne så mere med, og Morten Poulsen var ikke sen til at udnytte en fejlpasning i SønderjyskE’s egen zone.

Det gav blot mere blod på tanden til hjemmeholdet, der resten af perioden, og i store dele af de midterste tyve minutter, sendte angreb på angreb mod Simon Nielsen i midtjydernes mål.
Det gav da også pote, da Frederik Bjerrum kunne afslutte et massivt pres med at sende pucken i nettet til en yderst fortjent udligning.

De lyseblå, der fortsatte med bombardementet af gæsternes mål, men dog uden at kunne gøre mere ved måltavlen i anden periode.

Billedet var for så vidt det samme i de sidste tyve minutter. SønderjyskE pressede på, mens gæsterne viste stor styrke i hurtige omstillinger, hvilket gav Patrick Galbraith muligheden for at vise sine kvaliteter af flere omgange.
Kampen lå længe og vippede, og intensiteten var helt på toppen, i den iøvrigt fair spillede og godt dømte affære. Tempoet var skruet godt i vejret, og det var ikke til at se at det var den første kamp i den regulære sæson.

Der blev dog fundet en vinder denne aften, men desværre for de mange fremmødte tilskuere, var det gæsterne, der udnyttede en udvisning til SønderjyskE, og Morten Poulsen kunne score sit og Hernings andet mål denne aften.

Det blev også kampens resultat, hvilket efter spil og chancer måske ikke var helt fortjent, men det er nu engang målene der tæller i ishockey, og dem var Herning nu en gang bedst til at score denne aften i Vojens

 

Kampen i tal: SønderjyskE – Herning Blue Fox 1-2 (0-1,1-0,0-1 )
11:29  0-1 Morten Poulsen uass
29:48 1-1 Frederik Bjerrum (Lane, Sharp)
59:53  1-2 Morten Poulsen (pp1)

Udvisninger:
SønderjyskE: 4 x 2
Herning Blue Fox: 3 x 2

Arkivfoto: A.Stollig

Tilskuere: 2758


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus