Søg

Defensiven skal testes igen

Jesper Klitgaard, 30. januar 2017, kl. 14:46

Tirsdag aften drager de sønderjyske ishockeydrenge en tur til sjælland, hvor Herlev Eagles agerer værter i den københavnske forstad. Hjemmeholdet har ikke meget andet end æren at spille for, mens SønderjyskE har brug for pointene i kampen om at bevare fjerdepladsen og dermed den ekstra hjemmekamp når kvartfinalerne skydes igang.

Resultatet er dog på ingen måde givet på forhånd, idet Herlev altid stiller til start med en ukuelig vilje og gejst, så derfor er det også krævet af spillerne, at de er klar fra kampens start:Herlev er et svært sted at spille, idet der ikke er så mange tilskuere og dermed er det en forholdsvis stille hal at være i, set i forhold til nogle af de andre arenaer vi spiller i, ikke mindst vores egen. Derfor skal spillerne, både som individ og som hold, være klar mentalt på at spille kampen mod en værdig modstander, som vi ved altid kæmper det bedste de kanlyder det fra cheftræner Dan Ceman, som også har en klar ide om hvordan kampen kommer til at forløbe: Vi kommer formentlig til at have pucken mest og skal forsøge at holde vores offensive spil inde i den fremgang det er i for øjeblikket. Vi skal holde farten i vores spil fremad banen og især være skarpe på returpucke og anden-bølge chancer,og kan vi det, er jeg sikker på at vi nok skal få vores andel af chancer.

SønderjyskE har produceret godt rent offensivt på det sidste, hvor det er blevet til 12 mål i de tre kampe. Defensiven har derimod haft lidt udfordringer, og denne aspekt af spillet har megen fokus fra cheftræneren og hans stab, og noget som meget gerne skal blive en del bedre inden den afgørende del af sæsonen går igang.Vi skal virkelig spille solidt i vores defensiv, og især undgå fejl som giver vore modstandere muligheder på hurtige omstillinger. Det er noget vi har trænet en del på at forbedre, og det er også gået rimeligt, men der er plads til forbedringer. Når det kommer til spil i vores egen zone, så ønsker vi at holde spillet på ydersiden, således at de skud der kommer bliver mindre farlige og dermed er med til at hjælpe vores målmænd kommer det afsluttende fra Ceman, som sammen med resten af holdet kan se første puck blive smidt kl 1900 i Herlev Skøjtehal

 

Foto: A. Stollig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus