Søg

December skydes ind med et fredagsbrag

Jesper Klitgaard, 5. december 2019, kl. 20:53

Der bliver både mulighed for at se god ishockey, få gode øl og gode pølser og som om det ikke var nok, så kan man såmænd også få hilst på julemanden. Alt det sker fredag aften, når SønderjyskE tager imod Rungsted Seier Capital, ligaens nummer to og forsvarende mestrer.

Nordsjællænderne kommer til hovedlandet med gode minder fra sidst de besøgte Vojens, da de efter forlænget spilletid og straffeslag, kunne tage en sejr med sig hjem på 4-5. Dog kommer de til kampen med et helt friskt nederlag i bagagen, idet Herning Blue Fox kunne tage en sejr på hele 4-1 med sig hjem til det midtjyske, da de to hold spillede i tirsdags.

Der holdt SønderjyskE fri, og har siden sidste fredags kamp mod Herlev, arbejdet intenst på at få forbedret facetter i spillet. Spillerne har set frem til at kunne revanchere de få dårlige minutter der blev spillet mod Herlev, og ser derfor frem til at kunne komme i kamp igen:
– Rungsted har et stærkt mandskab, der helt sikkert er klar fra start, så derfor skal vi spille 60 gode minutter, hvilket er nogle af de ting vi har snakket om. Samtidig har vi primært arbejdet på vores systemer, så vi er selvfølgelig klar til i morgen, lyder det fra Martin Eskildsen.

Han og de andre spillere får dog ikke selv lejlighed til at møde julemanden, og måske snige et tidligt juleønske ind til manden fra Grønland, men alle os andre kan sige hej til Julemanden, som er at finde i foyeren i Frøs Arena fredag aften fra kl 18:30-19:00.

Der er kampstart kl 19:30

Arkivfoto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus