Søg

Dau forventer intenst onsdagsbrag

Per Jessen, 8. marts 2017, kl. 12:59

I aften, onsdag den 8. marts kl. 19.00, gælder det vind eller forsvind for talentholdet i 1. Division. De regerende mestre tager hjemme i SE Arena med gratis entré imod Gladsaxe, som fører 2-1 i kampe i kvartfinaleserien bedst af fem kampe.

Efter lørdagens sejr i Gladsaxe er der dog masser af tro på det kan lykkes at fremtvinge en femte og afgørende kamp allerede torsdag i Gladsaxe. Søren Dau har været en af profilerne i serien.

– Det bliver en intens og nervepirrende kamp. Vi har ryggen mod muren og skal vinde aftenens kamp for ikke at ryge ud. Samtidig kan jeg ikke forestille mig, at Gladsaxe vil have besøg af os i en kamp fem, så de vil gå benhårdt efter sejren i aften. Så alt i alt en kamp med nerver, spænding og en utrolig god gang slutsspilshockey med fight fra begge mandskaber, siger Dau, der håber på god opbakning til kampen.

Efter sidste års fantastiske slutspil har det unge hold trods alt lidt rutine i knald eller fald-kampe. Og i lørdags var holdet kun et enkelt straffeslag fra exit.

– Der er en utrolig god kontinuitet på vores hold, og dette skal vi udnytte, da vi sammen har stået i situationen før, hvor vi kunne blive slået ud, men overlevede presset bl.a. i lørdags og ikke mindst i kamp fire i finalen sidste år. Det har været tre jævnbyrdige kampe med chancer til begge hold. Vi har taget en del udvisninger, hvilket også har båret præg af de første kampes udfald, så vi skal i den grad have elimineret vores ture i udvisningsboksen resten af serien, siger Dau.

Han fremhæver den tidligere liga-målmand Martin Jørgensen, som nøglespiller hos gæsterne.

– Gladsaxes spil er utrolig fornuftigt blandet med en god portion offensive kvaliteter, så vi skal være koncentreret serien ud, ellers løber de med semifinalepladsen. Et vigtigt aspekt i den resterende del er også at få hul på deres keeper. Vi har ikke kunne lave nok mål til at hive en sejr hjem i ordinær tid, så det må være på tide, at han også får skrabet pucken ud af eget net væsentligt flere gange end hidtil, siger Dau.

Mød op og støt de unge talenter. Der er kampstart kl. 19.00 med gratis entré.

Foto: Palle Nørholm


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus