Søg

Dau: En del af noget historisk

Per Jessen, 15. marts 2016, kl. 18:31

Talentfulde Søren Dau er tilbage efter en knæskade, og onsdag aften løber han kl. 20.00 på isen til den vigtige 1. Divisions-semifinale mod Herning i SE Arena, hvor der ventes rekordmange tilskuere til en slutspilskamp i den næstbedste række.

Talentholdet er for første gang nogensinde i en semifinale. Det kan Dau, der for tiden træner og spiller med 1. Divisionsholdet, også mærke.

– Alle drengene er meget opsatte, og man kan godt fornemme, at vi har skrevet historie ved at være i en semifinale for første gang i klubbens historie, men vi har mod på mere, selvom det bliver svært mod Herning, siger 20-årige Søren Dau.

En sejr onsdag aften kan bane vej til en finaleplads. Og forhåbentlig kommer der masser af opbakning på lægterne. Der er gratis entré, udskænkning i baren, kuben kører og halspeaker Kell Haugaard er også klar.

– Jeg håber, at der kommer mange tilskuere og der kommer lidt gang i den. Det vil løfte vores hold, som jo er meget ungt. Den første kamp er meget, meget vigtig, da vi jo kun spiller bedst af fem kampe. Kan vi vinde, er presset på Herning, siger Dau.

Efter fire måneders skadespause tager den unge forward et skridt ad gangen. Han fik comeback i den første kvartfinale mod grundspilsvinderne Amager, som blev besejre 3-0 i kampe.

– Knæet har det fint. Det føles stabilt og hæver ikke, og jeg kan give den fuld gas til træning, forklarer Dau.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus