Søg

Danske profiler fortsætter i Frøs Arena

Jacob Ravn, 10. maj 2019, kl. 5:30

Både Anders Førster og Martin Eskildsen fortsætter i SønderjyskE Ishockey, hvor de begge har lavet nye etårige aftaler.

To velkendte spillere i SønderjyskE Ishockey spiller også i lyseblåt i næste sæson.

Både 31-årige Anders Førster og 23-årige Martin Eskildsen har lavet nye etårige aftaler, og dermed er flere af de velkendte navne kommet på plads til næste sæson.

Anders Førster har med undtagelse af en enkelt sæson været i SønderjyskE siden 2013, og sportschef Kim Lykkeskov glæder sig over, at Førster fortsætter i Frøs Arena.

– Han er blevet 31 år og kender efterhånden klubben ud og ind, så det bliver en af de spillere, der skal tage ansvar i den kommende sæson. Han skal bidrage med lederskab og det arbejdsraseri, som kendetegner ham, og som er en af de ting, vi virkelig værdsætter i klubben. Han er en god spiller og en god fyr, der er vellidt af alle i klubben, og han er faldet rigtig godt til i det sønderjyske, siger Kim Lykkeskov.

23-årige Martin Eskildsen har været i Vojens i alle årene, og han har været fast inventar på holdet siden debuten i 2011/2012-sæsonen. Han er trådt mere og mere i karakter i de seneste sæsoner, og sportschefen tror, at der er mere godt i vente fra den høje forward.

– Han har udviklet sig godt i vores klub, men han har stadig en masse lag, han kan lægge på sit spil. Han har fået en masse tillid og tiltro fra Mario Simioni, og i denne sæson har han også spillet en del over- og undertal. Han har fået masser af istid i den forgangne sæson, og han har vel aldrig fået mere istid på eliteplan, så det går helt sikkert den rigtige vej. Nu skal der lægges yderligere på, og det starter allerede i den sommertræning, som vi så småt er startet op på, siger Kim Lykkeskov.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus