Søg

CHL-trøjevalg: Steffen og Tine har nørdet – og du skal stemme

Per Jessen, 24. juni 2020, kl. 11:00

SønderjyskE skal den kommende sæson deltage i Champions Hockey League, hvor der venter hård modstand. Allerede nu planlægges der frem mod deltagelsen. Supportere, sponsorer og andet godtfolk kan nu være med til at bestemme, hvordan vores CHL-trøje skal se ud.

Vi har til trøjedesignet allieret os med Steffen Barfoed og Tine Kronborg. Steffen er equipment manager på ishockeyholdet, og han færdes derfor hjemmevant i ishockeytrøjer og udstyr i alle udformninger. Tine er mangeårig supporter og har en grafisk baggrund. De har hver især bidraget med to forslag, og derfor er der fire trøjer at vælge imellem.

– Det har været et dejligt og spændende projekt, hvor man rigtigt kunne nørde med detaljerne. Farverne og de forskellige designs gjorde, at der var tusindvis af muligheder, og bare ærmet sad jeg nørdede med en hel aften. Vores lyseblå og den sorte farve var udgangspunktet, og så kunne jeg godt lide, at den sorte farve på skulderen skulle gå helt ud over skulderen og danne et slags skjold, forklarer Steffen Barfoed.

Han fortæller, at han er meget spændt på afstemningen. Og bliver en af hans trøjer valgt, så vil han blive meget stolt. Sådan har Tine Kronborg det også. Hun fortæller med begejstring om detaljerne på trøjerne.

– Man arbejder selvfølgelig med nogle grafiske grundprincipper og med kontrast, især på bagsiden. Jeg er blevet lidt inspireret af nogle af vores gamle trøjer. På den ene har jeg lavet skulderen lyseblå i stil med vores Continental Cup-trøje fra sidste sæson, og i det andet design er jeg lidt inspireret af vores hjemmebanetrøje i ligaen tilbage i 2016. En trøje, som jeg synes var virkelig flot, siger Tine Kronborg.

Stem på vores Facebook-side:
https://www.facebook.com/sehockey/


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus