Søg

Ceman må være kreativ inden Esbjerg-kampen

Per Jessen, 30. august 2016, kl. 18:31

SønderjyskE løber onsdag kl. 19.00 på isen i SE Arena til opgøret mod ærkerivalerne fra Esbjerg Energy. Et opgør, hvor cheftræner Dan Ceman grundet de mange skader må tænke kreativt.

I forhold til sidste kamp er backen Nicklas Hansen nu også kommet på skadeslisten. Han meldes dag-til-dag med en ‘upperbody-injury’. Blandt backerne er det nu kun Marc Sørensen og Daniel Galbraith, som ikke har siddet over med skader i løbet af opstartsfasen.

Heldigvis lysner det hos et par af de andre backer. Nikolaj Carstensen er hurtigt kommet sig over et brud i foden, og han begyndte i går at træne, og meget tyder på, at han spiller onsdag aften. Desuden gør Daniel K. Hansen også masser af fremskridt, og allerede i løbet af efteråret ser han ud til at blive klar igen. Det så ellers ud til at sæsonen nærmest var slut for ham, inden den var begyndt. Som bekendt er Tyler Gotto og langtidsskadede Rasmus Nielsen heller ikke til rådighed, og på forwardsiden er Frederik Rasmussen ny på skadeslisten, mens Mads Lund fortsat er skadet. Med fem til syv spillere ude må Ceman rokere en del rundt på holdet. Danny Hobbs kommer dog ikke til at spille back igen.

– Danny har gjort det godt som back, men han er i gang med sin første sæson i Europa, hvor han skal vænne sig til de større baner, og så skal han også nå at blive spillet ind i vores systemer i angrebet. Derfor kommer han til at spille angriber mod Esbjerg, forklarer Ceman.

Et godt bud på en ny ’altmuligmand’ som midlertidig backafløser er Anders Førster, men vi er meget klogere onsdag aften. Der venter på mange måder en spændende kamp mod Esbjerg, der er i gang med Champions Hockey League, hvor det blev til et 3-8-nederlag mod Zug fra Schweiz i den første kamp.

– Træningskampene er en arbejdsproces, hvor resultaterne ikke er det vigtigste, men vi går selvfølgelig på banen for at vinde foran vores fans. Vi vil gerne have en stærk hjemmebane, og der er ingen grund til at give vores modstandere nogle mentale fordele inden sæsonen er startet. Det var heller ikke planen at tabe mod Aalborg sidst, men de fortjener ros for en god kamp, der dog blev lidt rodet med de mange udvisninger. Vi fik en elendig start, og den kom vi os aldrig helt over. Det skal vi have rettet op på mod Esbjerg, hvor vi gerne vil komme hårdt ud, siger Ceman.

Der er kampstart kl. 19.00, og dørene åbner kl. 18.00. Entré er 50 kr., og der er kun dørsalg af billetter. Sæsonkort er som vanligt gældende.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus