Søg

Ceman: Godt for holdmoralen

Per Jessen, 24. august 2016, kl. 13:45

SønderjyskE-cheftræner Dan Ceman kan se tilbage på en vellykket weekend og samtidig frem til en testkamp torsdag kl. 19.00 mod Aalborg Pirates i SE Arena.

Mandag aften kom SønderjyskE hjem fra Tyskland med en pokal i bussen. Ice Cup i Bietigheim-Bissingen blev vundet efter sejre over det stærke NLA-hold Ambri Piotta fra Schweiz og franske Etoile de Noir Strasbourg.

– Det var en perfekt weekend, der fungerede som vigtig forberedelse til sæsonen og ikke mindst som teambuilding. Det var en tur, som rystede holdet sammen og styrkede holdmoralen. Vi spillede en fremragende kamp mod Ambri Piotta, som måske undervurderede os lidt. Især er jeg imponeret over, hvordan vi klarede os i defensiven, hvor Danny Hobbs på rekordtid blev omskolet til back. Han gjorde det flot, og unge Rasmus Mohr tog også masser af ansvar, forklarer Dan Ceman.

Efter 3-2-sejren over Ambri Piotta blev Strasbourg besejret med de samme cifre i finalen. Opskriften i begge kampe var fire kæder, der rullede på. Med Hobbs nede som back var Anders Førster center i en ung fjerdekæde med Frederik Rasmussen og Kristoffer Mohr.

– Vi kom flyvende ud til finalen, men mistede lidt fokus, som kampen skred frem. Anden periode var weekendens dårligste, men vi fik rettet op på tingene i tredje periode. Vores fjerdekæde scorede i begge kampe, og de fortjener ros for at arbejde benhårdt og holde sig til gameplanen hele weekenden, siger Ceman.

Torsdagens modstander fra Aalborg har også været i aktion. Nordjyderne vandt sidste uge to gange mod lokalrivalerne fra Frederikshavn White Hawks – med cifrene 5-0 og senest 2-1. Ny træner er den tidligere VIK-træner Brandon Reid, mens Anders Overmark og landsholdsspilleren Julian Jakobsen er andre kendte ansigter.

– Aalborg har uden tvivl et stærkere hold i år, og de har de også fået et par gode sejre i testkampene. Det bliver en god test for begge hold, siger Ceman.

Entré torsdag er 50 kr., og billetter sælges kun ved døren, der åbner en time før kampstart, altså kl. 18.00. Sæsonkort giver som altid adgang.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus