Søg

Canadisk backprofil i ny aftale med SønderjyskE

Kell Haugaard, 30. april 2016, kl. 5:30

Canadisk backprofil i ny aftale med SønderjyskE

Tyler Gotto fortsætter, og tager dermed også hul på den femte sæson i klubben.

Nogle gange er kemien der bare med det samme. Sådan har det været fra første skøjtetag med ishockeyspilleren Tyler Gotto, som de ishockeyglade sønderjyder i den grad har taget til deres hjerter.
Den canadiske humørspreder har i de seneste snart fire sæsoner sat sit tydelige aftryk på de sportslige resultater hos SønderjyskE. Det er bl.a. blevet til tre mesterskaber i træk, og backprofilen har nu underskrevet en forlængelse af kontrakten for den kommende sæson, som bliver den femte i den lyseblå trøje.
Adm. direktør Klaus B. Rasmussen har dermed én af de bærende profiler på plads på holdkortet:
– Der er ingen tvivl om, at Tyler Gotto har stor betydning for vores spil. Han er en meget bevægelig og dygtig skøjteløber, som også har rigtig gode offensive kvaliteter. Han er styrmanden i forsvaret, som samtidigt har udviklet sig til at være én af lederne, som de unge kan støtte sig til når det brænder på. Det er vi utroligt glade for, da det netop er de personlige egenskaber, vi skal bruge i forhold til de mange talenter som bobler i – og lige uden for spillertruppen, påpeger Klaus B. Rasmussen, og fortsætter:
– Vi iværksætter nu implementeringen af en treårig strategiplan, hvor også Tyler Gotto får en vigtig rolle sammen med de viagra utan recept spanien andre rutinerede kræfter på holdet.

Klubben ønsker i strategiperioden at opbygge en ny stamme af spillere, som primært har rod i ungdomsafdelingen og moderklubben, Vojens Ishockey Klub. Og her er der masser af talent, ifølge Klaus B. Rasmussen:
– Vores fælles farmerhold med VIK vandt tidligere i denne måned det danske mesterskab i første division, og det var især de unge spillere som markerede sig. De skal have en chance for at spille sig tættere på det forjættede land i de kommende sæsoner.
Vi har netop forlænget kontrakterne med fire spillere. Daniel K. Hansen med to kop plaquenil i helsingborg år, Casper Mortensen med to år, Daniel Galbraith med to år og Martin Eskildsen med endnu en sæson.
Der sker mange, spændende ting omkring spillertruppen i disse dage og uger, og når der igen er is på banen i SE Arena indleder vi sæsonen med et kop aralen i gothenburg hold, som gerne skal blande sig i top fire i Metal Ligaens grundspil, fastslår Klaus B. Rasmussen.

FAKTA: Med de seneste signinger er der foreløbigt følgende spillere på 2016/17 holdkortet i SønderjyskE:
Joni Myllykoski                     Målmand
Marc Sørensen                      Back
Tyler Gotto                            Back
Daniel K. Hansen                  Back
Daniel Galbraith                     Back
Nikolaj Carstensen                Back
Mads Lund                            Forward
Martin Eskildsen                   Forward
Kim Lykkeskov                      Forward
Casper Mortensen                 Forward
Frederik Rasmussen              Forward

Fakta Tyler Gotto
Alder:                                   30 år (03.06. 1985)
Nationalitet:                          Canada
Højde:                                  183 cm.
Vægt:                                   88 kg.
Position:                               Back
Fatning:                                Venstre
Spilletrøje:                            17
Kontrakt:                              1 år, 30.06. 2017
Statistik:                               www.eliteprospects.com
Tidligere klubber:              Calgary Canucks, Niagara Univ., Tolledo Walleye, Bakersfield Condors, Odense Bulldogs og Mora IK


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus