Søg

Canadier stopper i SønderjyskE

Jacob Ravn, 7. januar 2020, kl. 10:30

SønderjyskE Ishockey og canadiske Anthony Nigro er blevet enige om at stoppe samarbejdet, da den skadede forward ikke kommer på is mere i denne sæson.

På isen og i omklædningsrummet har 29-årige Anthony Nigro leveret et godt indtryk i SønderjyskE Ishockey, men desværre er det kun blevet til 15 kampe i lyseblåt for den canadiske forward.

Det bliver heller ikke til flere i denne omgang, for SønderjyskE og Nigro er blevet enige om at stoppe samarbejdet, da canadierens seneste skade vil holde ham ude i resten af sæsonen.

– Han har været skadet af to omgange, og den seneste er desværre så alvorlig, at han ikke kommer tilbage på skøjter i denne sæson. Vi har troet og håbet, at han kunne nå at komme tilbage, men det er desværre ikke en mulighed, og så har vi fundet en fælles løsning, så samarbejdet stoppet her, og han kan koncentrere sig om at gøre sig klar til næste sæson. Det sker i en god fælles forståelse, og han vil da også være tilknyttet behandling her i klubben i resten af januar, siger sportschef Kim Lykkeskov.

– Vi er ærgerlige over, at vi ikke får mere glæde af ham på isen, for han viste i de kampe, han fik, at han har gode hænder og et godt blik for spillet, og han fik lavet nogle flotte assists. Ham kunne vi godt have brugt noget mere, men sådan skulle det desværre ikke gå. Vi takker ham for tiden i lyseblåt, og vi ønsker ham held og lykke fremover, siger Lykkeskov.

Anthony Nigro blev i 15 SønderjyskE-kampe – Continental Cup inklusiv – noteret for et mål og ni assists.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus