Søg

Byd på trøjerne fra Metal Final4-pokaltriumfen

Per Jessen, 3. februar 2021, kl. 16:45

SønderjyskE sikrede sig i weekenden pokaltitlen i Metal Final4, og nu kan du erhverve et stykke ishockeyhistorie. Trøjerne, der lugter lidt af sved og champagne, er nemlig på auktion på:
https://www.støtsønderjyske.dk/live-auctions/

Auktionerne starter i aften kl. 18.00 og løber frem til mandag den 8. februar, hvor auktionerne slutter løbende fra kl. 18.40 og frem til kl. 20.45 med fem minutters mellemrum.

Trøjerne kommer ikke helt i rækkefølge, da vi slutter af med Vedels trøje #4. Bemærk, at der er tre trøjer uden navn (#3, #6 og #8), men hvor hele holdet som en bonus har sat autografer på rygnummeret. Mike Little og Anders Førsters trøjer er ikke med, da de blev vundet i løbet af weekenden i konkurrencer.

Mindstebud er 500 kr., og der skal minimum bydes 100 kr. over det aktuelle bud. Betaling senest 1. marts kan ske online med MobilePay 66763 (angiv trøjenummer i tekst) eller bankoverførsel Broager Sparekasse Reg.: 9797  Konto: 1192302 samt alle betalingskort og kontanter ved afhentning af trøjen, som også kan sendes. Virksomheder kan få tilsendt faktura. Er der spørgsmål så kontakt venligst: pj@soenderjyske.dk


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus