Søg

Blue Fox vandt en tam affære

Lars Jensen, 19. februar 2019, kl. 21:56

Inden kampen havde man en teoretisk chance for at hente 1. pladsen i grundspillet via en sejr i Herning, men den skød Blue Fox godt og grundigt ned, da de her til aften vandt med hele 5-0 over et særdeles uskarpt SønderjyskE.

Udeholdet kom ellers godt fra start og var klart spilstyrende i de første 10 min, men et powerplay til Herning Blue Fox blev efter kun 12 sekunder omsat til en 1-0 føring til hjemmeholdet.
Det blev 2-0 kun halvandet minut senere og derfra herskede der ikke mere ret megen spænding om resultatet.

SønderjyskE startede kampen med Kasper Krog på mål, men grundet en mindre skade blev han fra starten af 2. periode erstattet af Patrick Galbraith.

SønderjyskE kom frem til mange chancer i løbet af de 60 minutters spilletid, men hele 37 gange reddede Simon Nielsen i Herning målet – det var en af de dage, hvor pucken bare ikke ville ind. Meget kendetegnede var det at 2 Herning kontrollører midtvejs i 3 periode, mente at målet var forhekset.

Det skinnede hurtigt igennem at Herning helt klart ville denne sejr noget mere end udeholdet – kampen blev afviklet i et højt tempo og til tider med flot ishockey, men antallet af tacklinger kunne tælles på en enkelt hånd.

Assistent træner Søren Nielsen var også rimelig klar i mælet efter kampen.

– Det var tydeligt at Herning ville det mere end os. Vi formåede ikke at gå ind hvor det gør ondt og de var dygtige til at holde os på ydersiden.

Næste opgave bliver på fredag, hvor Rungsted Seier Capital venter – en kamp uden reel betydning, i og med at Rungsted via en sejr over Odense definitivt sikrede sig 1. pladsen i grundspillet.

HERNING BLUE FOX – SØNDERJYSKE 5-0 (2-0, 2-0, 1-0)
10:04 1-0 Joonas Riekkinen (ass. Taipalus, Dalecky) PP
11:35 2-0 Lindsay Sparks (ass. Torquato, Salmi)
28:32 3-0 Kristoffer Astorp (ass. A.Poulsen, Dalecky)
39:23 4-0 Jan Dalecky (ass. Astorp, Riekkinen)
53:59 5-0 Zach Torquato (ass. Lassen, Sparks)
Udvisninger:
HBF: 1×2, SE: 2×2
Skud: 29-37 (11-13, 11-9, 7-15)

1.873 tilskuere i Kvik Hockey Arena. Forbrukslån.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus