Søg

Billetinfo – Ishockey

Ishockey billetter-header (2)

Priser – SønderjyskE Ishockey

Entrébilletter:
Voksen, siddeplads: DKK 125,-
Voksen, ståplads: DKK 100,-
Voksen, fast ståplads: DKK 125,-
Barn/ung (7-17 år), siddeplads: DKK 75,-
Barn/ung (7-17 år), ståplads: DKK 50,-
Barn/ung (7-17 år), fast ståplads: DKK 50,-
Barn (0-6 år), siddeplads: DKK 25,-
Barn (0-6 år), ståplads: GRATIS
+ DKK 11,25,- i billetgebyr
Alle billetpriser forøges med DKK 25,- pr. billet til Play in, kvart- og semifinale kampe, samt yderligere med DKK 25,- til finale kampene.

Sæsonkort:
Voksen, siddeplads: DKK 3.000,-
Voksen, fast ståplads: DKK 2.600,-
Voksen, ståplads: DKK 2.000,-
Barn/ung (7-17 år), siddeplads: DKK 2.000,-
Barn/ung (7-17 år), fast ståplads: DKK 1.850,-
Barn/ung (7-17 år), ståplads: DKK 1.250,-
Barn (0-6 år), siddeplads: DKK 500,-
+ DKK 35,- i ekspeditionsgebyr pr. sæsonkort

Elektroniske sæsonkort
Vi skifter til digitale sæsonkort, hvilket giver en masse fordele, hvor man bl.a. kan overføre billetter via e-mail til andre, hvis man er forhindret til en kamp. Billetterne vil altid ligge tilgængelig på din profil under ’’Dine billetter’’. Du kan med fordel hente Billetto’s app og have dit sæsonkort direkte på din smartphone (både iPhone og Android). Vi gør opmærksom på, at sæsonkort ikke er personlige – derfor denne mulighed.


Bemærk sæsonkort gælder til træningskampe, grundspil, Play-in og slutspil i Frøs Arena (Sæsonkort giver ikke adgang til en evt. final4). Sæsonkortholdere er automatisk medlem af SønderjyskE Ishockey Support.

Du kan med fordel købe billetter til kampene online. Bemærk, det koster yderligere DKK 3,75,- at købe billetter i døren. Dette gælder også udeholdets tilhængere.

FAMILIE-TILBUD – GÆLDER OGSÅ SÆSONKORT (KUN VED ONLINE-KØB):
Når du minimum bestiller 1 voksenbilletter (sidde i sektion 9 eller ståpladser undtagen sektion 2 og 7) til normalpris, så kan du købe op til 3 børnebilletter til halv pris. Guide:
Køb billetter helt normalt. Du starter med at vælge det samlede antal billetter, som du ønsker at købe . Efterfølgende ændrer du billettype, så der minimum er to voksenbilletter og ændrer resterende til børnebilletter. Prisen på børnebilleterne halveres derved.

Print@home billetter kan medbringes på smartphones, og scannes direkte på enheden.
Kørestolspladser (Inkl. ledsager) kan købes ved at ringe til administrationen på +45 74 52 14 99.

Ståpladsbilletter kan IKKE opgraderes til siddepladsbilletter på selve kampdage – For at opgradere dine ståpladsbilletter bedes du kontakt administrationen inden for åbningstiderne.

DANSK METAL MEDLEMMER:
Dansk Metal-Medlemmer retter henvendelse i billetsalget på kampdagen, og medbringer og fremviser sit Dansk Metal-medlemskort, og får så adgang til den pågældende kamp + en evt. ledsager. Bemærk at medlemmet SKAL være én af de to personer.

I slutspillet får Dansk Metal-Medlemmer 30% rabat (én billet pr. kamp), som købes via billetsiden, ved at vælge en siddeplads eller ståplads, og vælge billettypen Dansk Metal, siddeplads/ståplads, og rabatten kommer automatisk.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus