Søg

Bejmo blev matchvinder i Herlev

Lars Jensen, 10. januar 2021, kl. 19:12

Et godt kæmpende SønderjyskE hold hentede 3 point på sjælland, da Emil Bejmo med 1 min. tilbage af kampen, scorede på et lækkert udført straffeslag.

Sportschef Kim Lykkeskov måtte lade hele 7 spillere blive tilbage i Vojens, da holdet i eftermiddags spillede i Herlev. Så det var endnu engang uden Nicolaj Henriksen, Victor Rollin-Carlsson, Daniel Nielsen, Martin Eskildsen, Anders Førster, William Boysen og Matt Prapavessis på holdkortet.

Men i forhold til fredagens kamp mod Herning Blue Fox, så var det et helt anderledes tændt SønderjyskE hold der gik ud til dagens opgave på sjælland.

Sejrscifferene lød på 4-2 og skudstatistikken viste hele 31-13 i SønderjyskE’s favør.

Efter kampen fangede vi sportschefen til en kort snak.

– Det var en helt anden kamp idag. Vi viste passion og intensitet. Vi kom godt fra start og jeg synes at vi kampen igennem var godt med. Vi kommer foran 2-0 efter en god 1. periode, hvor vi fik scoret en enkelt gang i overtal. De kommer tilbage og får udlignet kort inde i 3. periode, men vi viser vilje og bliver ved mad at arbejde os frem til chancer. Mads Eller viser stor moral, da han ryger afsted i undertal og fremtvinger det straffeslag som Emil Bejmo efterfølgende scorer på. Så alt i alt var det en god kamp af hele holdet fortæller sportschefen fra bussen på vej hjem fra Herlev.

Næste opgave er på tirsdag når Frederikshavn White Hawks kommer på besøg i Frøs Arena.

Herlev Eagles – SønderjyskE 2-4 (0-2, 1-0,1-2)

12:30 0-1 Brendan Harms
18:44 0-2 Steffen Frank (Lyø, Bejmo)PP1
20:26 1-2 Anton Johansson (Asperup)
42:58 2-2Jesper Thörnberg (Asperup) PP1
58:57 2-3 Emil Bejmo
59:37 2-4 Cam Brown EN

Udvisninger:

HE: 7 x 2 min. 1 x 10 min. (Linnet)
SE: 3 x 2 min.

Tilskuere: 0


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus