Søg

Bedre spil gav sejr

Jesper Klitgaard, 29. august 2019, kl. 20:19

Spillet var forbedret siden kampen i tirsdags, og det gav her til aften en sejr på 2-0 over Rødovre Mighty Bulls. Spillet flød bedre, og momentvis viste SønderjyskE rigtigt gode takter. 

Det var da også et SønderjyskE mandskab, der startede kampen klart bedst, og i det hele taget var toneangivende  gennem hele første periode. Der var flere gode chancer opstået på baggrund af gennemspillede angreb, hvor Steffen Frank og Martin Eskildsen gjorde sig godt bemærket.
Det blev dog Anthony Nigro, der som den eneste kunne passere Matt O’Connor i gæsternes mål, da han i overtal gik på første stolpe og lige akkurat sneg pucken ind bag københavnernes keeper.

Rødovre havde også deres chancer, men disse opstod oftest efter fejl i SønderjyskE’s egne rækker, men det kræver jo lige så store redninger, og disse leverede Patrick Galbraith af flere omgange.

Det gjorde han også i anden periode, hvor det var gæsterne der var mest i teten, og hvor SønderjyskE havde nok at gøre med at spille sig ud af egen zone. Det gjorde de dog godt langt de flere så godt, at det ikke var det helt store åbne chancer, gæsterne fik produceret.

Sidst mod anden periode fik SønderjyskE igen overtaget, og Josh MacDonald kunne i overtal øge til stillingen 2-0 ganske før periodens udløb.

Sidste periode blev lidt en gentagelse af anden, hvor det var ganske jævnbyrdigt mellem de to mandskaber uden de helt store chancer, men hvor de der kom, opstod lidt efter tilfældigheder, og som anden periode, fik SønderjyskE sluttet kampen af med et godt pres mod gæsternes mål, men det gav ikke flere scoringer denne aften i Frøs Arena.

Nu venter der en uges hård træning, hvor flere ting skal optimere, så SønderjyskE er så klar som muligt til åbnings braget mod Herning på næste fredag.
Den kamp lægger vi naturligvis op til i løbet af næste uge, så følg med her på siden og på vores FB side


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus