Søg

Arenaen skal koge

Jesper Klitgaard, 29. februar 2020, kl. 14:26

Søndag kommer ligaens tophold på besøg når SønderjyskE og R-Connect byder indenfor til søndags-ishockey. Alt er på forhånd udsolgt, og det plejer at være mere end underholdende når SønderjyskE og Aalborg krydser stave.

Gæsterne har vundet grundspillet, og har generelt været ganske stabile hen over grundspillet, hvor de i fredags viste stor styrke, da de slog deres lokale rivaler fra Frederikshavn med sikre 4-0. Thomas Spelling og Co. har været at regne som favoritter fra turneringens start, og den rolle er stadig klistret til piraternes trøje kort før slutspillet starter.

Modsat gæsterne fra nord, fik SønderjyskE ikke den bedste optakt til søndagens brag, da de efter en halvtam indsats måtte se Herlev Eagles tage de tre point i tirsdagens opgør. Spillerne har brugt dagene efter til at belyse den kamp, og der skal ingen tvivl være, om at de vil komme krigende ud til kampen søndag eftermiddag. De tre point der spilles om, er meget vigtige i kampen om andenpladsen, så indstilling og effektivitet skal være i højsædet.

Kampen starter kl 15:00, men kom i god tid, da der vil være tryk på vejene ind til Vojens søndag eftermiddag. Husk at der også kan parkeres bag arenaen via trekanten.

SønderjyskE vil gerne takke R-Connect for at ville være med til at skabe fantastiske rammer omkring kampen. Spillerne er klar, kulissen er sat – Nu skal der laves noget larm! SE’s vi?

Dagens kampsponsor:

Billedresultat for r-connect


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus