Søg

Arbejdet skal gøres færdigt

Per Jessen, 9. marts 2020, kl. 22:41

Tirsdag aften spilles den sidste spillerunde i grundspillet, når SønderjyskE gæster Esbjerg Energy. En kamp, der afvikles uden tilskuere som følge af sundhedssituationen.

Tidligere på dagen blev det meldt ud, at slutspillet bliver ændret, så top fire-holdene får henholdsvis 4, 3, 2 og 1 point med over i et medaljespil, hvor der spilles ude og hjemme alle mod alle over 14 kampe. Hvornår det går i gang er p.t. uvist. SønderjyskE er sikker på minimum en tredjeplads i grundspillet, men med tre point i Esbjerg samtidig med Herning Blue Fox taber hjemme mod Aalborg Pirates i ordinær spilletid, så vil SønderjyskE avancere til andenpladsen og dermed få et ekstra bonuspoint.

SønderjyskE har haft et godt tag på Esbjerg denne sæson med fem sejre ud af fem mulige – to af dem dog først efter overtid og straffeslag. Den fine stime af sejre mod lokalrivalerne må gerne fortsætte tirsdag aften, hvor Martin T. Christensen og Thomas Buchardt Andersen er udpeget til at lede opgøret som kampens hoveddommere. Der er kampstart kl. 19.00, og vi har prøver at komme med opdateringer unden kampen på Facebook-siden SønderjyskE Ishockey.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus