Søg

Amerikansk profil forlader SønderjyskE

Kell Haugaard, 12. april 2016, kl. 14:59

Amerikansk profil forlader SønderjyskE

SønderjyskE må sige farvel og tak for kampen til den amerikanske forward, Cory Quirk, som forlader klubben og Danmark til fordel for en kontrakt i den tyske DEL 2 klub Fischtown Pinguins i Bremerhafen.
Adm. direktør Klaus B. Rasmussen har kun de bedste ønsker for fremtiden til den populære pointmaskine:
– Cory Quirk har gjort det helt fantastisk for SønderjyskE, og han har i samme periode haft sin store andel i ishockeyholdets fremragende resultater. Vi har været utroligt glade for at have ham i klubben. Han er en stor sportsmand, og det er helt fortjent at han nu har fået en meget spændende mulighed for at komme tilbage til Tyskland. Vi vil gerne takke Cory Quirk for hans indsats i den lyseblå trøje, og ønsker ham og hans lille familie al mulig held og lykke i fremtiden, understreger Klaus B. Rasmussen.

Cory Quirk har været meget glad for de tre sæsoner i dansk ishockey og hos SønderjyskE:
– Jeg er stolt over de muligheder, som klubben har givet mig, og jeg ville utroligt gerne have vundet endnu en guldmedalje med holdet. Det har været tre, fantastiske år, som jeg vil huske tilbage på med stor glæde. Fischtown Pinguins er bare en stor mulighed for at komme tættere på den tyske DEL Liga, og jeg glæder mig nu til det næste eventyr, slutter Cory Quirk.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus