Søg

All Star back tilbage i SønderjyskE

Kell Haugaard, 10. august 2020, kl. 11:12

All Star back tilbage i SønderjyskE

Efter en enkelt sæson i den norske ishockeyliga vender Matt Papavessis tilbage til SønderjyskE

I forrige sæson spillede Matt Prapavessis sin første sæson i Danmark. Her blev det til DM sølvmedaljer og en plads på sæsonens prestigefyldte All Star Team 2019. Så blev teltpælene rykket op til fordel for en kontrakt hos norske Storhamar, hvor han også høstede anerkendelse. Han blev bedste spiller i den norske liga på den såkaldte plus-minus statistik (+40, red.), og hertil blev han med tolv mål også den mest scorende back.

Der er ikke noget at sige til, at sportschef Kim Lykkeskov er meget tilfreds med signingen af den canadiske backprofil:

– Vi var egentlig på plads med truppen til sæsonstarten. Vi har virkelig vendt og drejet på alle knapper i klubkassen, og når man får mulighed for at få en klassespiller som Matt Prapavessis til rådighed på holdkortet, skal man altså slå til med det samme. Uden at bruge for store ord, er det én af de signinger, vi i SønderjyskE godt tør kalde et scoop, siger Kim Lykkeskov.

– Matt er en god og hårdtarbejdende spiller, som har prøvet lidt af hvert i sin karriere. Han er en spillende back, som er dejligt rolig med pucken. Samtidigt er han en såkaldt højre-fattet spiller. Dem er der ikke så mange af på markedet, og det giver os lidt ekstra muligheder, når vi spiller over – og undertalssituationerne.
Vi ved, hvad vi får med Matt på holdet, og jeg er også overbevist om at både fans og sponsorer vil give ham en ekstra varm velkomst, når vi skal gense ham i lyseblåt, smiler Kim Lykkeskov.

Matt Prapavessis har bl.a. har spillet flere kampe i den nordamerikanske AHL liga. Han har underskrevet en etårig kontrakt med SønderjyskE, og forventes at lande i Vojens sammen med familien senere i august, under forudsætning af den endelige godkendelse af Metal Ligaens Licensudvalg.

Fakta Matt Prapavessis
Nationalitet: Canada
Alder:                 29 år (01.06. 1991)
Højde:               188 cm.
Vægt:                 91 kg.
Position:           Back
Fatning:             Højre
Kontrakt:          Sæson 2020-2021
Trøjenr:             Ikke oplyst
Tidligere klubber: Bl.a. Bemidji State Uni., Rochester Americans, Elmira Jackals, Greenville Swamp Rabbits, HC Nove Zamky, SønderjyskE, Storhamar.

Foto:                  Svend Anker Iversen

Fototekst: Matt Prapavessis vandt i 2019 både DM sølv og blev kåret til sæsonen All Star Team i Metal Ligaen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus