Søg

Aftenkamp uden god godnathistorie

Jesper Klitgaard, 25. februar 2020, kl. 22:47

Det blev ikke den ønskede spillemæssige indsats, da SønderjyskE her til aften havde gæster fra Herlev. Gæsterne var generelt et skøjtetag foran hjemmeholdet kampen igennem, og var gode til at straffe de fejl der blev lavet. Derfor kunne københavnerne tage de tre point med sig hjem i bussen efter en sejr på 4-3

Det var ikke en første periode som vil gå over i historien som værende den bedst spillede. Dertil var begge mandskabers puckhåndtering ikke af god nok kvalitet til for alvor at kunne skabe de store chancer, og derfor var det også ganske naturligt, at den største chance faldt efter en fejl i en af de bagerste kæder.

Johan Skinnars udnyttede, at Daniel Galbraith snublede og fik dermed en friløber mod det SønderjyskE mål, men Patrick Galbraith tog sig fornemt af det forsøg. Herefter var småt med chancer, og tættest på var MacGregor Sharp, men hans styring tog overliggeren og sprang i spil igen.

Mere held havde Steffen Frank med hans styring, da han med lidt over et minut tilbage af perioden, havde sidste stav på Mike Little’s skud fra distancen, og dermed kunne SønderjyskE tage et smal føring på et enkelt mål med sig i omklædningsrummet.

Frank var ikke den eneste med teknik til at styre en puck i nettet, for Frederik Bjerrum viste øje-til-hånd koordination i topklasse, da han efter fire minutter elegant styrede et skud i nettet, endda stående på et ben.

Det var nu igen gæsterne, der i tiden efter målet havde de største chancer, men Patrick Galbraith viste i flere omgange klasse, men måtte dog give fortabt, da Magnus Povlsen sendte et slagskud ind i nettet. Det er værd at bemærke, at Galbraith på dette tidspunkt havde hold målet rent i over 153 minutter, men måtte lide den tort, at hente pucken ud af eget net en gang mere før anden periode var slut. Der var det Joonas Riekkinen, der lige pludselig stod helt fri foran mål, og han var sikkerheden selv.

Heldigvis var SønderjyskE stadig foran med et mål, idet Justin Maylin smed pucken ind bag Emil Jidskog på en fremragende pasning fra Frederik Bjerrum. Jidskog havde ellers lavet en god sideforflytning, men Maylin viste teknik og målnæse over norm, og placerede den sorte skive helt oppe i det ene hjørne.

Det var nu også ganske flot, hvad Herlev leverede blot 26 sekunder inde i tredie periode. En hurtig omstilling og Brett Thompson var elegant spillet fri, og hans afslutning hørte til i samme kategori som opspillet, og dermed 3-3.

Om det var det sene kamptidspunkt eller ej vides ikke, men det var så som så med intensiteten, og spillet hang ej heller rigtig sammen for nogen af holdene. Det gav et par halve chancer til begge mandskaber, men gæsterne var kyniske og skulle kun bruge et par sekunders overtal for at bringe sig foran med 4-3. Brett Thompson var igen skarpretteren, og med kun lidt over fire minutter tilbage af kampen, virkede det svært for de lyseblå.

Det blev heller til flere scoringer og dermed kunne Herlev tage de tre point i Frøs Arena for tredie gang denne sæson. For SønderjyskE gælder det om at finde tilbage til det spil vi ved holdet kan spille, og det kan gøres ved at topholdet fra Aalborg kommer på besøg på søndag. Her er der fuldstændigt udsolgt, så vi råder folk til at komme i god tid. Der vil være masser af konkurrencer, så der er noget at se frem til

Kampen i tal: SønderjyskE – Herlev Eagles 3-4 (1-0,2-2,0-1
19:55  1-0  Steffen Frank (Little, Sharp)
23:55  2-0  Frederik Bjerrum (Mäkinen) pp1
33:37  2-1  Magnus Povlsen (Skinnars, Thompson)
38:20  3-1  Justin Maylin (Bjerrum)
39:21  3-2  Joonas Riekinnen (Molge, Skinnars)
40:27  3-3  Brett Thompson uass
55:19  3-4 Brett Thompson (Tikkinen, Carlson) pp1

Udvisninger:
SønderjyskE: 4 x 2 + 1 x 10 (Lund)
Herlev Eagles: 3 x 2

Tilskuere: 2021 i Frøs Arena

Foto: sebfoto.dk


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus